Monday, September 13, 2010

Block Blog

salam readers~

Leh x klu nk block sum1 spy dier xdpt view blog kite & leh x klu kiter nk block blog??
pelik ker? bkn per dear..suzie rs sesak nafas ni!!!
tgn gatal nk view blog "dier", tp bila view..aty sakit!
ya allah, ujian per lg ni??
knp dier harus wujud juga dlm dunia aku ni?
aku xkuat tgk mereka tu.......hurm~



4 madah berhelah:

Azura Ani Salaim said...

Sabarla sweetie ya, dugaan hidup memang akan datang, but no worries, dugaan akan menjadikan kita matang.:)

p/s: orang yang suzie maksudkan tu ada follow blog suzie tak? kalau ada, senang nak block, just view dekat follower section, click nama orang tu and click "block this user".

Kimmy Ai said...

Hey,, don't be sad lah~

it takes time, and within the time, why don't you find another interesting things to do instead of blogwalking? you might break your own heart again by looking at a certain someone's page, right? you're strong!

;)

p/s : time always kills the pain~

miszAM said...

sabar la ye.. erma pun penah cmni, tgn gatal nak view blog seseorg tapi skang da okeh. da takde hati langsung nak view. walau pun kite blog die tapi kite tetap ley view die nye blog, takde effect pape pun kn.
caranye: erma control diri sendiri drpd view, lame2 tak teringat pun nak view. lupe cam cmtu je. cume amik mase yg lame je..

suzie rahman said...

Azura Ani Salaim :thks dear,, suzie rs cm xadd. tu lah mslh nya.hurm~

Kimmy Ai :"time always kills the pain~" Thks 4 diz yeah!

miszAM :tula erma..mmg mkn msa. aduh..thks syg..weee~