Saturday, November 13, 2010

Bahana Nabil Cium mulut!

Assalammualaikum

Adeh penat2...Suzie bru blk dari cuci umah.
yg tu sok suzie post k.
Yg ni lg penting nk habaq kt hangpa semua..ececeh----

Smlm suzie der post entry sal Nabil cium mulut Qasha kn kn..
ni post nya-----



Tapi suzie dh padam r.ngee..knp?
sbb...Bro PB ni marah lak.adeh..dier ckp wat per + dosa kering aib kn org.
ok ok ok..btoi gak tu. suzie pon dgn RELA padam....btoi RELA weh...
suzie bkn salu baik dgr ckp cm ni taw. tepuk utk diri sendiri! hek3

Tapi sebenarnya suzie wat post tu cuma nk test traffic r...huk3.
ternyata berjaya dowh! ni semua "Bahana Nabil Cium mulut!"
nk tgk bukti? JOM!!!!


Ni suzie PrtSrcreen dr nuffnang :




Bnyk kn kn...clap to Si Capang----





Wow! Serata dunia MInat Mamat ni.
kn Pelawak No 1-----




Ni lak keywords nya..semua berminat ke arah tu erk---



Ni lak dari Stat Blogger :



Tgk tu...wah!




Wallah ternyata traffic telah di up oleh :
"Nabil Cium Mulut Qasha"


Tapi dah padam..Ulang lg sekali "dah padam"!



nota suzie : uols xtgk ke si capang tu jd hero dlm "semua Nak 'A' " kt tv3? sori suzie dh xminat tgk muka dier tuh! Zaman kejatuhan lah tu kn kn kn-----



11 madah berhelah:

Pencacai Alim said...

comolot..comolot

Amirrah Zawani said...

uish...
byk gila org cari.. hehe

Along Tapa said...

haha...fasha sanda version jantan~~

Gorengbaek - Tips-tips untuk tulis blog tanpa gambor

Hangit habis dah - Kawasan-kawasan aku mencarik idea...

Gayahspears said...

amboi...
bukan main lagi ya suzie!~!!
sampai aku pon rase nak cium mulut ko ja yank..
jum buat n3 nk cam dia nak???
tapi len cket...
suzie rogol gayah!!!
hahahah
kompem ramai yg terjah!!
wakakaka

Pendekar Berkuda said...

huhuhu...abaikan jela ye.... pendekar bukan nak marah... tapi cuma nak tegur ja... apa guna dapat hits sampai ribu2 kalau kita dapat dosa atasnya kan?? orang lain nak buat dosa... janganlah kita juga nak ikut sama... salah silap sama-sama la kita tegur menegur...

apa-apapun..pendekar tabik spring ngan suzie...sebab berani ambil tindakan walaupun tahu hits mungkin akan berkurang... (^_^) ...

semoga makin sukses..(^_^)

haszuraidah ishak said...

wahhh..mantop..hehehe..baru je nak tgk reply suzie tang yg akak komen tu mengenai sapa qasha ni..

btol jugak kata pendekar berkuda tu..

ProfHariz said...

Errrr.. Mesra SEO Jugak yea kamu? Banyak tuh Nabil Cium Mulut dicarinya :)

shada wentz said...

hukhuk. dlu sy penah mnt nabil. skrg tak dah. dia berubh :(

amira zakiah said...

wahhh terbaik laa.penangan bang bil gitu

princeduyong said...

pandai pandai...

zahidah dihaz said...

tahniah...berjaya menaikkan traffic anda...

nak tengok cerita semua nak A?
dengar suara nabil pun dah menyampah, apatah lagi nak tengok...

hehehehehe