Tuesday, November 30, 2010

Traffic aku merundum! dush3

.:Assalammualaikum & salam sejahtera:.

Adeh penat lah blogwalking guna BB MAXIS.
gelong toi..aku nk potong kau! tunggu r....bayar bulan2 bkn RM68 tp RM70++.
Memang aku paham BB ni limited, mksdnya bila lh limit. Line jadi slow.
Tapi tapi tapi....aku bayar xpenah miss or dh limit baru hegeh2 bayo taw!

Alhamdulillah walaupun Traffik *dumm jatuh! Tapi Nuff baik hati.
1 more BE 4 me.. thks nuff.syg u ketat2.
suzie dapat BE "Digi internet" di bahagian Leaderboard.
Setakat ni ada 6 BE yang masih aktif, tlg-tlg- jgn metered lagi k. kui3.





**ni la BE kesayaman suzie**




**ni lak traffic suzie minggu ni**

teruk giler kan? suzie tgk org biler letak BE je mesti der sekali traffic dr nuff ni.
suzie lak malu nk tunjuk. tgk r...trk kn kn----
bak kata org "Hidup segan, mati xmahu"




nota suzie: yang request suzie tips macam mana dapat kan BE tu. uols leh google je. sbb td suzie google der berlambak tips dah.adeh...gpun sapa lah suzie nk wat tips2 ni.layak ker? kui3


psst: thks sume yang sudi lawat suzierahman k! love uols----

36 madah berhelah:

najihah sahami said...

waa..dh ok la tu yunk!

haszuraidah ishak said...

waahhh..congrats dapat be baru dear..tang trafik tu, ok lagi, cuma kena bagi up sikit..br nuff masyuk..agagaga..padahal trafik akak lebey kurang camtu gak..hohoho

atie aizam said...

bestnye byk BE... nah awak.. masukkan lam tabung awak hehe..

apik pehe said...

ok da tu suzie..huhuh..
apik nok gok

ardinihumaira said...

dni ada 2 je BE... dah 3 minggu tak ada BE. baru dapat... ada 6 BE tu bagus tau! ^__^ tahniah

Afiq Din said...

traffic x mcm rmi plak...
ade ke kate jatuh?

:: Zanna :: said...

wah!!!tahniah... :)

blogger said...

tahniah....up kn traffic

Gayahspears said...

okay la tu.. aku lagi teruk kot..huhu

padin said...

smart giloss temmplate nih, curik mane? ade yg lagi cun tak?
emm trafik gitu dah kire ok banding trafik aku, dapat lepas seratus pun kadang2 hee

Abu Luqman said...

jalan jalan usar blog..ok dah tu...ada org...be kena potong pun ade...huhu

PhotoGraphic said...

alahaiii..lame dh x dpt BE bru..sedih plak...

iliwoot said...

I lgsg x penah dpt BE oke ;(

Aretikz said...

Erk.. kira or8 dari saya tu trafik.. hehe..

suzie rahman said...

@najihah sahami
ok ker mish..adeh

suzie rahman said...

@haszuraidah ishak
tu lah kak.suzie cuba tu pon klu tenet ni ok

suzie rahman said...

@atie aizam
kikiki best..der gak smgt nk blogging.thks~

suzie rahman said...

@apik pehe
hihi apik g bnyk lah

suzie rahman said...

@ardinihumaira
hihi..dni punya blog mntap.t mst dpt.

suzie rahman said...

@Afiq Din
jtuh r fiq klu nk dibndingkan dgn yg sblm.

suzie rahman said...

@:: Zanna ::
thks zanna

suzie rahman said...

@blogger
thks yer

suzie rahman said...

@Gayahspears
kiki yeker.kira ptut bersyukur r ni erk.

suzie rahman said...

@padin
curik ko kte.haha..sama je la trffic kiter minggu ni erk.

suzie rahman said...

@Abu Luqman
haha suzie pon lah

suzie rahman said...

@PhotoGraphic
hihi pg, nnt dpt tu

suzie rahman said...

@Aretikz
hihi yeker..thks la

suzie rahman said...

@iliwoot
alo2..t dpt dear..

liyanaziz said...

at least lagi banyak dari yana.. hahhahahah.. =)

ceym said...

banyak nya be suzie...huhu.. takp ernah dapat banyak tu pon... meh mlawat umah baru ceym http://ceym.net

huϟna™ said...

waa..bestnye dpt be..

h.a.n.i.S.a.h.i.S.m.a.i.l said...

cmne nk dpt BE tuh eh?

Mirul said...

not bad la traffic tu... ok ape.. mirul pun tak sampai 200 gak sehari.. visitor huhu~

Iman said...

saya tak dapat BE lansung walau trafik 200-300 lebih....Huwaaa....nak nagis....

alinac lover said...

amboi,,lama x nmpk? p mana?

lawa da blog ni..kemas jerk nengok haa

suka je hati nak dtg..

ek pakai BB ke?

jom BBM

cik lya said...

celcom bb pon same..slow..bayo lebih :(