Friday, December 3, 2010

suzierahman VS 3 Blogger 0tai Pink

Assalammualaikum & selamat petang semua

Apa khabar? Act suzie nk lancar template baru suzie semalam tapi xsempat coz template siap ptg & + suzie nk edit2 widget2 ni. So suzie amik tarikh 3 Disember 2010 lancar template baru sempena tahun 2011.ecece..*poyo*

kenapa tittle entry "suzie VS Blogger Pink Otai"?
sebabnya suzie suh pereka dalaman rahsia suzie design template baru ni berdasar kan blog dorg----. dari org kata2 belakang, baik suzie mengaku. YERR, suzie mengaku mmg suzie jadikan 3 blog blogger otai ni sebagai bahan rujukan. suzie admire giler kt template dorg k. Tapi suzie xder r tiru sebijik2.nak mampos?Di bawah adalah blog-blog mereka yg suzie printscreen untuk tatapan uols. *hope kaka2 ade2 xmarah k*






INTAN NURUL FATEHA


Dan ini lak template baru blog suzie. xsama kn? yang sama tang PINK kot----
suzie dah lama nk template PINK tp sebab suzie baru dalam dunia blog ni, suzie lebih pilih template standard utk tarik pihak nuffnang supaya bagi BE. Alhamdulillah BE suzie skg ader 6, ME 4 & Earning pon ada lah sikit2.





pereka dalaman rahsia suzie pandai wat kan kan---
Tapi blog pereka dalaman rahsia suzie lagi mantap k!


ni lak template lama. *bye *bye.
jasamu tetap ku kenang, lobang hidong pon ttp menjadi pujaan hatiku. *kikiki





sekian sahaja dari suzie----ai ni men *toink3

31 madah berhelah:

najihah sahami said...

suziee..sumpah comellll yunk!!i jeles..lebih2 lagi tang header tu..kawaii lorhh...!!!

sarah-najwan said...

mmg lawa lah suzie...sesuai nge org muda cam suzie...

akak nk tanye je...ni ada kos dia x?..means berbayar??

suzie rahman said...

@najihah sahami
kikiki..i love diz pink.thks mish

suzie rahman said...

@sarah-najwan
yups kak..kikiki..berbaloi2

omurice said...

comel..pink2...memang cantik2 belaka suzie nyer pilihan..

Idy Saha said...

My fav kaler is pink.
tp saya malas nk tukar template lah suzie. huhu
takut nnt ada effect kat nuffy.

ada ke effect kalo tuko? huhu

haszuraidah ishak said...

memang lawa giler suzie..jeles akakkkkk!!!

hehehe..sangat cuteee, sesuai ngan suzie!!! aww..nak jugak..

suzie rahman said...

@Idy Saha
hihi bgus idy tntg kerisauan tu. ada btoi juga klu tukar tmplate kdg2 ada efek kt nuff kite. jd jgn kerap tukar tmplate lh.suzie tukar last.thn dpn lk tukar.kikiki.wat semntara ni xder efek.nuff cm biasa je.

suzie rahman said...

@haszuraidah ishak
kikiki..jom tukar juga kak

apik pehe said...

ishh2...apik nok gok kaler pink..comel la pulok..hehe

haszuraidah ishak said...

nak tukar, tapi sayang gak..agagaga..

New entri :Maila Vote Saya..^_*

alinac lover said...

terbaik

roe233 said...

hye suzie,

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


details ada kat blog roe.. very simple requirements dia. jemput join ya? :)

suzie rahman said...

@apik pehe
kikiki pik..bleh je tukar kn kn

suzie rahman said...

@haszuraidah ishak
kikiki..klu cm tu.xpyh g kak.sbb suzie ni saja ngada2 je..

suzie rahman said...

@roe233
thks reo..i'll visit u 4 more information.tttt

suzie rahman said...

@alinac lover
yong pon terbaik taw.hihi

PhotoGraphic said...

haha..bagus2...santik2

Gayahspears said...

seyes!!!
cun2..sape yg buat blog ko ya yank???

Sophie Al-yahya said...

wow..sweet lah template suzie.. yahh, ada la sikit2 mcm tema bloggers otai tu tp xpe, x sama pun..

Afiq Din said...

semakin hebat akak nie sampai ade pereka dlmn sendiri...

Miza Yusof said...

comel. cantik lah blog suzie. sukaaa :)

kai azmier said...

lawo nyer template akak suzie..

suzie rahman said...

@PhotoGraphic
hihi thks anis

suzie rahman said...

@Gayahspears
kui3.alieff dear--

suzie rahman said...

@Sophie Al-yahya
hihi tq.sama skit ker. t t t

suzie rahman said...

@Afiq Din
grrr..sajer wat suspen tu fiq

suzie rahman said...

@Miza Yusof
hihi thks miza

suzie rahman said...

@kai azmier
thks kai

AJ said...

comei2 hehe td cam jumper suzie kat org kawen :) kat bakap

iffah imani said...

comel macm mana nak buat errk??