Thursday, August 11, 2011

Elia si jejari runcing

Assalammualaikum..


Act post ni dah lama suzie nk wat. Tapi simpan kt draft coz type guna ncet sangat tak puas hati. So hari ni, suzie dapat berukband. Ape lagi? Laju-laju suzie menaipkan diri. Sangat happy akhirnya dapat post sal
Elia si jejari runcing. Bukan nak tumpang glamer cik Elia kita, just want to share. Act suzie berminat cari Cik Elia kita kat google setelah baca bout her blog yang riban-riban punya follower dari salah sorang blogger juga.

Lepas dari tu, suzie berminat baca blog dier coz suzie minat dekat KF. Suke tengok pic-pic dorang, memang sweet sangat. Terbuku jeles yang menebal ? Why KF pilih Elia..Hurm..tu sume jodoh kan.....


Hari-hari kat tempat kerja, suzie akan on9 guna ncet semata-mata nak baca blog Elia. Walaupon tension giler loading lambat! Tapi berbaloi..dapat baca love story Elia & KF. Tak lama selepas tu, timbul huru-hara sal KF der scandal dengan Dahlia Teck. Terkejut suzie..huuu

Pas tu timbul lak cite post Elia kat FB, KF cakap kasar dengan mak ELIA. Nampaknya hubungan dorang tengah bergolak. Hari-hari suzie cari Metro just nak taw perkembangan dorang jer... Sampai lah 1 hari baca Metro, KF & ELIA putus tunang! dem.... cam xcaya..huuu..




Baru tengah happy dapat baca kesah dorang loving kapel kt blog elia. Tengok-tengok skang dah xdpt. sangat talak syiok..

Suzie tahu banyak pihak kecam Elia macam-macam, tapi bagi suzie...Elia tak bleh disalahkan 100% okeh! kesian kat dier, sudah jatuh ditimpa tangga.. kite ptut bagi semangat. Kalau suzie kt tempat dier, suzie rasa mesti suzie dah tak der kt dunia ni. astafirullah-al-azim....

Kepada Elia, suzie harap dier bertemu jodoh yang lagi baik. mungkin Allah dah ada jodoh yang lebih baik dari KF. Insyallah...

'create

sayang semua,
suzie rahman....

3 madah berhelah:

mahfudzah said...

sedihla ace kisah die dgn apek.huhuhuhu.sadis

hamzah ian said...

alahai.. sian dia

POSH76 said...

jalan2