Sunday, December 18, 2011

Pendaftaran Pelajar Baru Politeknik Sultan Azlan Shah










HAi u alls, wat per tu? i tengah update blog r..keh3
Maybe lepas ni lambat lah pulop dapat update.huhu T.T
Hari ni i nak update tentang pendaftaran adik i yang ke-6
di Politeknik Sultan Azlan Shah. u know kt mana? yes rite!
tanjung malim.So layan dulu picture nya:_

























Pic ni masa dalam kereta. jauh juga erk manjung -
tg. malim. Naik kebas bontot. hish... memang tempat
ulu tiram betul..Nasib sampai tepat pukul 10.30a.m.


















Tadaaa..(".")

sempat snap bersama adik & abang i.
ada kata i pendek..hello..i bukan nya pendek. kamoo yang
tinggi sikit. standard r gugurl tinggi macam i.


















Abah
: nak, ambil penyapu ni sebagai senjata. kalau ada senior

rangging, ketuk je..
Uda: yela, tapi dalam plastik tu ape pulak?

** wink3, dialog tipu-tipu
atceli abah bagi penyapu, suruh uda rajin kemas bilik. jangan
cam kat rumah. dah macam tongkang pecah!


















wah! dapat je "pitis", senyum sampai ke telinga.

damn! jeles nya. abah ni manjakan sangat anak dia
yang sorang ni... werkkk :p


















Hahaha..=)))))))) picture ni memang xleh blah!

Ada budak tu slumber je nak pegi beratur xbawa payung
amanah politeknik. huyooo,, nampak lebih perkasa &
bergaya dengan payung itu! chaloo beteii----


















okeh :)) ni time beratur nak daftar. suke nak buat otai,

xmo pkai tie.apedaa punya degil manusia ni..

p/s: wahai adikku, belajar rajin-rajin yer. Jadi orang yang berguna.
buas-buas juga. hidup pon kena success!


Note Kaki : rindu zaman politeknik saya juga. huarghhh T.T




13 madah berhelah:

Kamil Kahar said...

wah...bestnye dpt g ngan adik daftar politeknik...adik sy pn dpt masuk tp kt behrang,perak...

hehe...well...xdpt join...cuma ley bg kata2 smgt je sblm dia pergi... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak p psas ni..tahniah.. dah daftar pon ea adik tu..

sis wawa said...

aku x rindu pn time poli dulu... rase x rapat sebab x duk kamsis kot hahaha..

suzie rahman said...

@Kamil Kaharikiki..best.mengimbas kngan lalu.

suzie rahman said...

@nuyui a.k.a miss YUIthx..mst ex psas erk

suzie rahman said...

@sis wawahahaha.tula len kli apply lh kamsis.

Eera Shera said...

adik belaja rajin2..jgn malas hehe

suzie rahman said...

Eera, thx hihi

Nizam Ijam said...

study2..hehe

suzie rahman said...

Nizam: thx hihi

diana said...

belajar rajin2 ye adik..:)

cikpuanhady said...

hai suzie cayang..tgh watpe tu..tahniah utk adik suzie..dah start daftar ek..

suzie rahman said...

Diana:thx dear
cikpuanhady:thx kak, dh start pon.