Monday, January 16, 2012

Dhanyaraam penyebab mahasisiwa usm ditangkap




Hai u alls....actually hari suzie nak menyuarakan sumthings lah kan.
------ SILA TENGOK TAJUK ------

So u alls ada tengok berita tak? Janartana V Chadra iaitu salah seorang mahasiswa USM ditangkap setelah mengepost status fbnya yang berbunyi " Najib is coming to our campus...lets bomb his helicopter..."

Kemudian dibawahnya kita boleh lihat Dhanyaraam Chinathamby Drsp mengomen berbunyi " B carefull with what you right bro... Incase anything happen... They will find u.. serious.. "


Penangkapan mahasiswa tersebut boleh dikatakan kerana kawannya sendiri. Oleh kerana Dhanyaraam " printscreen " status mahasiswa tersebut kemuan mengepost di dalam blognya.

u alls rasa kenapa dia buat macam tu ? fikir-fikirkan lah. suzie " no komen " coz takut Dhanyaraam " prinscreen " kenyataan suzie pulak.huhu... syabas kat beliau sebab berjaya up trafik beliau & masuk tv kot!!! glemer beb....bro, minta sign! suzie must joking rite ??? hahaha ---- =))


komen - komen yang suzie " prinscreen " dari entry beliau, " Biadap! Mahasewel mahu bom helicopter PM @NajibRazak! ! "


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket



Blog Dhanyaraam ( suzie up trafik die lagi,kamon2 )



























nota kaki://hati-hati u all bila nak post sumthing kt mana-mana laman sosial. harap dhanyaraam tak kena apa-apa tindakan dari Janartana kerana dendam.peace malaysia!!

10 madah berhelah:

Ckin Kembaq said...

macam2 hal..haish

CikSembang said...

mungkin kawannya juga tak sangka boleh jadi macam ni.
saya rasa satu pengajaran juga buat pelajar tu supaya berhati2 menulis di wall. perkara itu bukan boleh dimain2kan. wallahualam

CikSembang said...

lupa plaks.. thanks datang ke blog saya.. singgah lah lagi kalau sempat

sis wawa said...

aku langsung x amik port cte ni... sebenarnya bkn dia sorg byk lg kot cm2...

suzie rahman said...

@Ckin Kembaqye lo dear

@CikSembangmainan politik ni

@sis wawaterpksa amik port bile dh jd cm ni

zareliqa afiqa said...

Ish! macam2 lar depa neh =.=

soooooour said...

nak wat cmni gak la...leh jd hot...wakakak...

suzie rahman said...

@zareliqa afiqatu la.

@soooooourai,rela dicemuh jnji hot erk.

Nava said...

Janar tu bukan rakan blogger tu...sekadar kenalan ja...i kenal dua dua ekor tu... harap admin page ini jangan sebar benda yg salah

Izwa said...

I rasa Dhanyaram tak rapat dengan Jana..aku kenal depa...semua kawan sekolah tapi tak bermaksud jana boleh berskap biadap dan dayaram perlu diam diri..aku rasa,apa ram buat betul!!