Thursday, January 12, 2012

Undian Video Top 10 TIRU GAYA ARTIS




Hai u alls..selamat hari khamis !
Hari ni suzie dapat emel dari Gua.com-----
suh undi peserta "TIRU GAYA ARTIS"----
SO, suzie nak ajak u alls undi sama. Jom support mereka ! :p




Top 10 TIRU GAYA ARTIS




V1
Tiru Gaya Siti Nurhaliza - Jerat Percintaan (1996)

Komen : sweet lah dorang ini. muka serius ! Ada can nak menang. i loike v0kalis tiruan tu.








V2
Tiru Gaya MUH - Lagu Untukmu (2008)

Komen : kureng..maybe sebab beliau bergerak secara solo.so, tak nampak spesial kat mana-mana.








V3
Tiru Gaya M.Nasir &Jamal Abdillah - Ghazal UntukRabiah (1997)

Komen : Not bad lah kot ! Ada style..haha--








V4
Tiru Gaya Francisca Peter - Sekadar Di Pinggiran (1986)

Komen : Ok saya suke. Tapi kan..gelap ar video nya. Juling mate sayer nak tengok taw. Tapi awk ni lelaki kn kn..hihi





V5
Tiru Gaya Ana Rafali - Tolong Ingatkan Aku (2010)

Komen : wah! Cikgu shida..Otai miming youtube. cayalah..suke-suke-suke! tak payah komen. memang mantop beb!







V6
Tiru Gaya Ana Rafali - Tolong Ingatkan Aku (2010)

Komen : Video ni macam ada masalah. Bro, lu ni buat video nak perlekeh alyah or what? Tak faham. Lari terus dari video asal. Cane leh lepas ni...








V7
Tiru Gaya Aizat - Pergi (2009)

Komen : Best..u alls kena tengok video ni sampai habis okeh :)







V8
Tiru Gaya Aizat - Pergi (2009)

Komen : Ok tapi part tengah tu boring sikit. Boleh plak main share-share gitar erk korang ni. haduish--







V9
Tiru Gaya Aizat - Pergi (2009)

Komen : Nice but more practice ok.haha..









V10
Tiru Gaya Ana Rafali - Tolong Ingatkan Aku (2010)

Komen : ok lah.Pegang penyapu yang tak tahan. kui3.






-- Klik SINI untuk undi --


nota kaki://undilah, suzie undi dah. Tapi persoalannya kenapa kebanyakan lelaki kat dalam video ni nak jadi perempuan? Dramatik ke? puiii--hihi

18 madah berhelah:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

mesti cikgu shida menang..diakan ramai fans. =)

Amoychanteks said...

haha~ yg cikgu shida tuh mmg lawak laa..adoiiii~~

YOUsoF said...

Waah.. Macam best je..

Yang V7 tu lelaki kah perempuan kah?

Dah lelaki, lelaki je la kan.. Konon hebat la boleh tiru gaya artis perempuan..



*Alhamdulillah aku sihat.. Harap² kau sihat dan happy. ;)

aimie amalina said...

mcm2 pesen dh ade
hehehehee ;p

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

suzie rahman said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismailmemg ramai fans,tp rmai juga yg xsuke die.per pon gud luck je lh.

@Amoychantekshihi tulh kepakaran dier.

@YOUsoFv7 tu yg pkai sari tu pompuan lh.

**thx.sht n hepii jer..

@aimie amalinahihi APTB..

@EmmetThx dear.u pon sma k..

Lady Emilya said...

ni pertandingan ea ?

soooooour said...

apakah ini??x phm...

suzie rahman said...

@Lady Emilyaahah,pertndingan awk..

@sooooooureeee..knp xfhm,bkn nye bg formula +mat pon.:p

EZAD AMIR said...

haha...cikgu shida tu cm bongok je pangai dia...tp lawak..

Original CikTeddy said...

cik skong cg shida la..hoho~

KizZ said...

Hihi...undi2 jangan x undi yoo..

suzie rahman said...

@EZAD AMIRbongok tp lawak?haha

@Original CikTeddysile undi taw

@KizZmari sama2 undi.

soooooour said...

pertandingan dr mana ni????x tau pn..ke saje2 wat??

suzie rahman said...

@soooooourlor btoi r

Anonymous said...

dah tgk semua video nyer...bg aku plk yg btol2 tiru gaya artis V4...serius sebijik doohh...pa2 pun gud luck to all

ahsfantasy24 said...

macam2 dah gayanya :)

liana said...

mcm2 ada. hik3.
<--jom follow blog akak lak