Sunday, February 26, 2012

Lelaki Pilihan







2nd entry dalam 1 hari.. Wahh banyak idea awak hari ni suzie ----- :) Haha nak buat macam mana kan. Selagi ada idea, post jer :p Persoalan nya sejak petang tadi lagi, tertanya-tanya ni. *wink3

Suzie, lelaki pilihan awak yang macam mana?

- mestilah handsome
- rambut pacak
- muka jambu
- bertindik
- rambut perang
- putih
- berharta



sekadar hiasan


Wah gila awak suzie..Pilihan yang terbaek. Haloo0-haloo, terbaik ke? Eh suzie tak pandang lah semua tu. Suzie rasa KESEDERHANAAN yang paling penting. Insyallah, yang beriman pada Allah juga. Grrrrrrr.... dulu masa gila-gila remaja memang giler r kat lelaki yang rambut pacak ni, Kalau pandang tu leh juling dan terkeluar biji mata suzie. Ahai teruknya, kalah lelaki tengok perempuan. :)


" Awak, handsome lah BF awak. Rambut perang kot. Memang Up-To-Date betul. "


Glupp! Mak aii, bangganya ada BF macam tu erk. Saya nak jugak! Weeee---- Huh panas-panas suzie macam ni. BF suzie sapalah nak puji kan.. Mentang-mentanglah BF saya sederhana je. Tak bergaya macam BF u all kan... :( Tapi tak pelah, yang penting BF saya tak tinggal solat, hormat orang tua, boleh menjadi imam bila kami solat sama :) Alhamdulillah...


Watak Perempuan : Suzie Rahman
Watak Lelaki : Ashraf Muslim


sekadar hiasan



nota kaki://Maaf yer isteri ASHRAF MUSLIM, pinjam beliau untuk berlakon jap. Hiiiii :0)

5 madah berhelah:

lazaac said...

untung ler... :p

Ckin Kembaq said...

haha..untung eh ada lelaki rambut karat?hahah gurau je naa.. ^_^

p/s : calon kak suzie lagi comel..hehe

jelah said...

rugi...

suzie rahman said...

lazaac : untung ke? hiii
ckin : berlkon je, xde clon.hihi
jelah : rugi y?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selain rambut giginya cantik