Friday, April 27, 2012

~ baby boy ~

Assalamualaikum -- ♥ 


Wah kami dapat baby........... Seronok sangat. Hati yang sedang susah jadi tenang bila tengok baby.. Maybe baby ni masih suzi suci kan. Tak ada dosa lagi. Sesuci kain putih tanpa sedikit pon cela. Kan bagus kalau suzie pon macam tu, wahhh nak jadi baby balik r. :) Actually ini baby boy sepupu suzie. Baru hari ni sempat g melawat dia, abah bz :( Baby ni lahir melalui operation, alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Baby sihat selamat dilahirkan. Alamak ! tiba-tiba rasa teringin sangat nak ada baby sendiri. Insyallah nanti kan.........    Sabar ~

INFO

Nama : Mohd Ammar Muhaimin
Nama Ibu : Nur Azida
Nama Ayah : Mohd Safi
D.O.B : 23 April 2012
Berat : 2.8 kg

 



♥ suzie rahman

11 madah berhelah:

tiefazatie said...

sgt comel!hee..
slmt dtg ke dunia dear..=)

AmirFX said...

Tahniah untuk sepupu Suzie... Suzie bila lagi? :D

SAYA BUKAN SAMDOL said...

eh ed pun ada baby boy hehe

tirahzairi said...

baby boy...tahniah...smga die mmbsr dgn baik =)

AIRA said...

tahniah utk sepupu akak...moga baby tu membesar menjadi seorang hamba Allah yg taat pada agama dan ibu bapa...

suzie rahman said...

@tiefazatie thks dear

suzie rahman said...

@AmirFX thx, insyallah suzie nnt k..

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL mna2? hihi

suzie rahman said...

@tirahzairi insyallah, amin.thks k.

suzie rahman said...

@AIRA amin, thx yer dear.

tiefazatie said...

salam dear..=)
ur latest entry..dont want to comment anything sbb sensitif kan..