Sunday, November 7, 2010

Banned!!! Banned!!! Banned!!!

Assalammualaikum

adeh2..entry nk ngeluh je ni...sape lak Banned suzie ni???
Cne suzie nk bw ni?
knp suzie kna banned??
ahhh! *&%+#$&*^#)*_)*^%..........-------->mencarut kejap k!


ni antara shoutbox yang suzie sempat printscreen.
bkn slh mereka, tp org yg BANNED tu!!!!!!
sape sape sape???????










ada sape2 leh tlg x?
tlg plzzzz.....law x suzie xleh bw kt blog yg xder cbox! uhh!


ayie kate :

1. myb kna ban sbb org xsukekn kite.sape?
2. ip broadband lbh krg, so sape yg pkai broadband akn terkna sama.
myb nk banned org lain & terkna kiter!
3. Banned akn ok slps sbln lbh! uhhh lama tu.
4. klu nk setle, kna tukar ip. cne nk tukar???



TOLONG!!!

22 madah berhelah:

Mr Ceym said...

shoutmix ada 2 jenis ban

1)ban URL
2)ban IP

Ban URL - Ban oleh shoutmix sendiri, sebab detected sebagai spamming

BAN IP - Ban oleh pemilik shoutbox tu.

cuba tnya tuan punya blog tu, dia tersilap ban ke. kadang kita terklik ban org, waktu nak klik link orang tu..

then IP tak mungkin sama.. tu je suzie..relaks

ChaLie IbraHim said...

lorrr...sian suzie.....

yahaya said...

bukan salah org.ini shoutmix yg buat mcm tu..saya tak dengar Cbox tak ada org kena ban pun.kat indonesia byk guna cbox.

puncanya tak leh ayat sama..dan send dengan cepat akan detect sebagai spam oleh shoutmix.pakai lah cbox sayang sangat dengan shoutmix...

rainbowskittle said...

ada gak org nanya kat blog farah an, kenapa dia taleh komen shoutbox. kata kena ban ip
tapi kan farah ta penah ban pon.
ha tu nak wat cane lak?
aaa karang org ingat saje2 je nk ban dia

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suzie..ayat tu utk miza ker?sakit belakang?ke ada pesakit lain merana sakit belakang hr ni..selain wanzie?hehe

Suey Al zahra said...

Suey pun kena ban jugak...
hisshh kesian kt kita kn?

✿....rossa alina....✿ said...

perkataan TOLONG dah berkelip2.. :)

Gayahspears said...

hahaha.. adess.. aku xde macam2 jadi kat ko yak suzie... dulu ayie pon penah jadi camni gak...aku je lum.. takot2...

LadyBird said...

lady pun kene banned jugak.. x tahu kenapa.. rs2nye shoutbox ade proble.. tp malam ni ok lak :).. hihihi

PhotoGraphic said...

suzie..rmi gak kawan sy kene ban..aau mmg ade mslh agakny :)

suzie rahman said...

@Mr Ceym
masih ceym

suzie rahman said...

@ChaLie IbraHimsob..sob..sian kn

suzie rahman said...

@yahaya
bro, tp suzie bkn jenis spam or copy paste..sadis toi

suzie rahman said...

@rainbowskittlesilap shout ni..bkn frh.hihi

suzie rahman said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
ahah shout miza tu.hhi

suzie rahman said...

@Suey Al zahra
hihi sian kite.ngee

suzie rahman said...

@✿....rossa alina....✿
tnda amaran.hak3

suzie rahman said...

@Gayahspears
hhihi tu lah gyh.sadis aku ko tinggal

suzie rahman said...

@LadyBird
hihi shout pomblem ni

suzie rahman said...

@PhotoGraphichaa tu la sal..hihi

✿....rossa alina....✿ said...

amaran berkelip2..seb bek xmeletup..kikikiki.. ;p

* MissYaniAbdullah * said...

suzie..
meks pun penah kena..baru je 2,3 hari ni..
mmg sentap hbs meks..
rasa nak gojoh org pun ada gak..

tp bila meks refresh oke..then dok kejap jadi balik..

huhu..last skali off laptop..hahha