Monday, September 12, 2011

Akhir sebuah cinta

Assalammualaikum....





saya nmpk pucat ke? Xkan..coz kawan & bos saya cakap muka saya pucat. Kalau nmpk pucat pon myb sbb bedak saya tu. Baru pkai so xberapa serasi g kot.ngee (*.*)


Tak leh tahan, title saya hari ni 'Akhir sebuah Cinta'. Xde kaitan kot saya rasa..myb sbb salu baca novel cinta2 ni,gini lah jadinya. Jangkit!

Act suzie dah wat keputusan utk resign kerja hujung bln ni, surat resign baru lps siap type. 17hb baru anta kt bos,coz notis kan 2 minggu sebelum.lau x, t gaji xdapat.mati lol...

Kalu bleh tu mmg nak resign skang gak, tp sabar jela.. Xlama pon hjg bulan.ye x??

Suzie terpaksa resign coz xtahan dgn suasana kt tmpt kje, bkn slh staff sini, bkn jga slh bos....tp i cant! Sana sini suzie nmpk bygan die. Suzie tau, kita xleh lari dari mslh. Mslh skg, mslh ni xkan setle. N cara plg mudah. Resign! FULL STOP! Rite?

No love, no viva's & no job!
Yes! Puas hati!

3 madah berhelah:

delarocha said...

dah pikir masak2? bukan senang nak dapat keje sekarang ni

Tasha said...

semoga dipermudahkan...

suzie rahman said...

Delarocha: pk dh.tq.
Tasha: thks dearDelarocha: pk dh.tq.
Tasha: thks dear