Wednesday, December 14, 2011

Sah! Haliidh Aziz Memang PENIPU




U alls ingat lagi x tentang post suzie yang lepas tentang "mamat penipu" tu?
kalau x ingat, klik SINI..

Act, petang tadi tangan ni gatal google n seacrh "Haliidh Aziz".
u alls taw suzie jumpa apa? Layanz pic di bawah...........




















Yang ini suzie printscreen dari blog
Therosputih.
sebab die mention nama "Haliidh Aziz" (HA).
wah glamer juga si HA ni sebagai penipu yer....
Congrats..walaupon u xglamer sebagai artis or tokoh2 yang
berjaya tapi u berjaya meng"glamer"kan diri sebagai
PENIPU! Chaiyok3


Neway, per yang "Anonymous" ni citer sume btoi.
Cam tu juga lah latar belakang HA yang i taw..
memang orang yang sama r kan.....Nasib baik xsampai
tahap hang tipu duit aku.







Alolo2 sweetnya.tuju-tuju lagu bagai...
Mesti HA yang sama & mesti cara yang samakan
untuk menipu si gadis..aduh adik manis, jangan sesekali
percayalah. HA ni penipu besau! Tabur cinta palsu then
tipu duit, kemudian mungkin cuba nodai kamu....
Jangan tertipu dengan wataknya yang konon alim sangat..
peguam syariah taik hang!









teng0k nama dier lagi.wah! macam xcaye. Asal lah aku
bodoh sangat! x google search nama u dari dulu,why?why?why must
i yang u nak tipu? nak maki je ras kau ni!
















Ini pulak twitter & facebook die. Orang sama kan? Gua
xtipu lu bai. Memang die. Mak aiii, memang HA ni xtakut mati.
buat jahat pas tu boleh berbangga bagai letak pic yang bujet
ensem sangat tu.

So awek-awek sekalian, hati-hati dengan HA ni.
nanti maybe die tukar dengan nama lain. "Daniel Aliff",
"Aliff Haliidh", Haliidh Aziz", what ever is it nama
yang die guna..u alls cam je muka sengal die ni k..

so Watch out! tata--------

14 madah berhelah:

UngguCyber said...

macam pernah nampak je mamat ni kat fb.. orang sanggup menipu sebab duit.. dia belum jumpa buku dgn ruas..hati2

sis wawa said...

giler ah.. nasib ko selamat dari di rogol hahaha... 2 la org bg jirang sbelah umah xnak hahaha...

suzie rahman said...

@UngguCyberhuhuhu tulah sal. pic die der kt merata2..jgn bg buku n ruas. bagi lutut n siku.

suzie rahman said...

@sis wawaweh2..kna rogol tu ko kna pk 10x.ak rogol die or die rogol ak.hahaha...asyik jrn sblh umh je. ak xmo.

Fz27 said...

macam macam hal

suzie rahman said...

@Fz27
yeah ofcos

Teacher Basariah said...

ni betul2 ke?hmm..macam ni punya org pon ada?

suzie rahman said...

@t.basariah, adalh.inilh orgnya..

afzalsukasuki said...

baru dgr ni..nasib dia tak amik kesempatan ke atas i yg lemah ni Jemah.uhuk3

deqla manjew said...

haishh takotnye..skang ramai yg kaki penipu! btw, singgah cni pulak..blog kamu lg nice..done follow u, follow me back ya! :)

suzie rahman said...

Deqla, yela bhaye mnusia cm ni.neway thx singgah n polo.

ekinashikin said...

tah apa2 tah...
senang agaknya hidup dia dgn menipukan...
dunia akhir zaman....

cikpuanhady said...

nasib baikla suzie tak termakan pujuk rayu dia..iskh..iskh..ade jugak org cam gini ek..

suzie rahman said...

Ekin:tu lah.org gilak
kak: suzi pon xcye die.