Sunday, January 22, 2012

Dakwah muslimah di Facebook

Assalammualaikum...

Hello, Hari ini suzie nak share sumthing. bila blogwalking tadi terjumpa entry 1 blogger tu. Tajuk nya menarik. " Bertudung vs tidak bertudung ". Suzie minta kebenaran dengan blogger tu nak share kat blog suzie. Minta halal erk awk awk tu ------- ♥

Well awak semua, suzie bukan nak perli awak-awak kat luar sana yang tidak pakai tudung. Memamg, bukan semua yang pakai tudung tu baik kan? Dan tak semua yang tak pakai tudung tu jahat kan..Tapi...............................malas bertekak, suzie bukan orang yang arif bab-bab ini.Masih tak layak nak nasihati orang. Awak awak just baca lah kt bawah ni okeh :)



kredit to tajdidislam





nota kaki://Hidup kita didunia ini hanya pinjaman dari Allah pada kita, so pandai-pandailah kita hargainya ok..Link

8 madah berhelah:

Original CikTeddy said...

oh yg ni..da penah bce dh...kalo lah cik jd yg x brtdung tu,mmg cik sentap ar..jwpn muslimah mmg trbaik =)

soooooour said...

pucuk pangkalnya...menutup aurat...kena faham maksud menutup aurat sebenarnya...aurat wanita bukan di rambut sahaja..orait!

suzie rahman said...

@Original CikTeddyyelor..

@soooooouryer btul tu

embun d tengah malam said...

penah baca before ni..mmg hebat tak terjawap

suzie rahman said...

@embun d tengah malam ,yelor trs terdiam.

Ckin Kembaq said...

lantang dia bersuara..adeh sama-sama ingat.. ^_^

sabree hussin said...

tertanya-tanya jugak, sama ada perbualan macam ni betul2 berlaku

suzie rahman said...

@Ckin Kembaqbtul tu awak..

@sabree hussinsaya pon rasa cam deme berlakon.tp saya just je gunapakai si muslimah tu utk kesedaran bersama.