Tuesday, January 31, 2012

Hari pertama yang penat..



Penatnya...boleh tak suzie nak cakap suzie penat banyak-banyak kali? Memang penat kot.. Ececeh macam tak pernah kerja... Memang lah pernah, tapi ini penat lain macam oooo.. Owh, maybe rasa penat sangat sebab kena pakai baju kurung dari kul 8.30am - 5pm kot. Hahaha biasa lah pakai baju kurung pon time-time tertentu je. Setahun boleh kira berapa kali kan...



# meja suzie #


Haaa tengok tu atas meja suzie, banyak kerja mak oiiii.. Itu baru atas meja belum atas rak. Oh damn! Sesekali je boleh letak bontot duduk atas kerusi yang tak berapa nak empuk tu. huhi--- Sambil-sambil wat kerja suzie sempat buka blog kesayangan suzie..Dan Tweet-tweet dengan kawan suzie....

Awak-awak.. suzie ingat kerja opis tak penat. Rupanya sama penat.. Tak pe, janji suzie dah nazar, kalau suzie dapat kerja ni.. duit gaji 1st nak bagi umi. Actually semalam baru suzie interview kerja ni, alhamdulillah rezeki.. petang tu juga company call suruh datang kerja hari ini. So far, ok.. Walaupun kerja banyak tapi ok je.... Kawan-kawan kat tempat kerja baru pon ramah-ramah kalah suzie. ngee---- :p


nota kaki://pening pk nak bagi ape si gebu tu kahwin.

8 madah berhelah:

هانيم إرشاد said...

wahh.. tahniah yee :)
selamat bekerja..

soooooour said...

kerja apa ni????masukkan ubat stapler??

sitihanisahali said...

murah betol rezeki ea.alhamdulillah :)

suzie rahman said...

@هانيم إرشادthx ok.hihi

@sooooooureee pndai nya.haha

@sitihanisahalialhamdulillah.thx dear.

AmirFX said...

Salam.. Singgah sini dari blog sooouurrblock.. Selamat bekerja yer... :D

suzie rahman said...

@AmirFXowh thx yer

nazreen said...

semoga kerja dgn gigih!!
baru kenal blog ni dr sourblock :D

suzie rahman said...

@nazreenoh thx