Friday, January 6, 2012

TUJUH RATUS followers sudah..




Hai u alls. sihat tak? suzie sihat alhamdulillah---u alls nak suzie post entry pasal ape pulak hari ini? Pasal "Pelajar Genius Nur Amalina Berubah Kerana Kejutan Budaya?" or " ISU ADAM ADLI TURUNKAN BENDERA NAJIB RAZAK TIDAK AKAN MEMINTA MAAF KEPADA PERDANA MENTERI "? Malas arghhh... nk baca klik jela kat link-link tu. suzie ketandusan ideas okeh kawan-kawan sekalian. kalau ada idea u alls boleh lah share dengan suzie..(0..0) Hari ni pukul 11.30 malam baru suzie online sebab petang hang out. lepas tu tgk tv.. "Gemersik Kalbu", "Santau Merasuk" & "Bunga April".

Ekxeli hari ini suzie nak ucapkan sangat-sangat terima kasih pada followers & para reader kat blog suzie ni. Almost thx k! sebab sudi support blog suzie...

Followers suzie dah "Tujuh Ratus" you alls----suzie :) or :( erk??
:) kalau you alls ikhlas follow suzie
:( kalau you alls follow just nak suzie follow you alls balik.


Link











Ouh Laila - Follower ke-700


You alls taw tak, tak guna kalau follower banyak tapi trafik sikit. Tapi bagi suzie, suzie tak kisah pasal trafik sebab suzie blogging sebab hobi bukan cari duit. Walaubagaimanapon, syukur alhamdulillah setiap entry suzie dapat respon dari you alls, samaada followers or readers. thanks sangat-sangat...


p/s: Entry yang bagus tentang follower dari Abang Ben - " eleh followers penting ke caitss "




------ Selamat membaca ------




nota kaki://Lepas ini harap-harap takder konsep "i folo,u folo" selamat berblogging dengan ikhlas..

26 madah berhelah:

cik ayuni said...

waa, dah 700..ramainya..keep on blogging ya..

suzie rahman said...

@cik ayunithx n you 2 dear

soooooour said...

meh bg follower sikit...ngeeeeee...~~

suzie rahman said...

@soooooourlor leh mnta2 cm tu erkk..

cikguluv said...

me...be ur 715....chaiyok2 suzie....

suzie rahman said...

@cikguluvthx dear

Nana Leina said...

sya follow then baca tpi kdg2 xmenyempat nak komen.. hohohoh.. btw congrat ya.. truskn update entri best2 + berguna.. ^^

CikBunnyHomei said...

whoaaa rmainya :)

suzie rahman said...

@Nana Leinathx dear..

suzie rahman said...

@CikBunnyHomeialhmdullilla..hope ikhlas lh

EPRINTLIEM said...

Very nice friend...

DIESEL said...

fuhhh..700..aq baru 30..ni yg jeles ni :p

Papa PUSS said...

salam

Tahniah,,.. dah fllow here..;)

suzie rahman said...

@EPRINTLIEMyeah nice.thx k.

suzie rahman said...

@DIESELlex r...syer dh brp thn br dpt segini.

suzie rahman said...

@Papa PUSSthx erk

Marvin Rangge Velasquez said...

arvin dh follow sini :)

suzie rahman said...

@Marvin Rangge Velasquezthx dude

GKA said...

keep it up...GKA jer skit jer,huhuhu

masmurni said...

tahniah suzie.. teruskan berblogging ye.. :)

suzie rahman said...

@GKAthx...ok t lma2 jd bukit.

suzie rahman said...

@masmurnithx kak mas..senior kna lh ajr junior ok kak.hihi

avantgarde14 said...

wah!! best nyer dah 700 followers... saya nyer br 200++ jer... tp x per.. dah bersyukur dah nie... huhu...

fyna said...

waaaaaa...congrats...ramai tue..
meh la, join bloglist blogfyna..

http://blogfyna.com/bloglist-blogfyna-2012/

Picoz Shupalula. said...

banyak nye follower cik suzie. hihik

suzie rahman said...

@avantgarde14hihi alhmdulillah syukur.

@fynaadelh sikit.ok soon dear.

@Picoz Shupalula.adelh sikit syg..