Wednesday, January 4, 2012

Nik Zaris Uqasha Senrose Nik Sen



Hai u alls----sihat semua nyer? suzie sehat + gumoook lagi!
suzie xder modal lah nak post kt blog ni.
Gigi suzie belum sihat lagi----sakit (#......@)
Actually suzie pelik kenapa dalam sebulan ni keywords
"Nik Zaris Uqasha Senrose Nik Sen" jer erk?
tak der ke nama lain yang u alls nak tengok kt blog suzie ni.
boring kot asyik nama dier jer------(0.0)
tak cayer tengok yang suzie "printscreen" kat bawah ni....


Link

u alls xkenal beliau ker?? die pernah glemer dulu sebab Ini & Ini
suzie pernah lah buat entri pasal dier, tulah sebab bile orang search je
jumpa blog suzie.ye tak?Tapi 2 entri je pun.Itu pon rasa nak
delete entri tu sebab taknak aib kan sape2 dah.------hurm(",)
bawah ni picture beliau & adiknya...


Nik Zaris Uqasha Senrose Nik Sen



Nik Zaris Nelydia Senrose Nik Sen


Ekceli suzie pon baru taw dorang ni adik beradik . Itu pon sebab baca
METRO tittle "Nelydia bakal gugat".
Okeh u alls itu je kot. Suzie tak minat kedua-duanya, so tak
reti nak cerita "huhahuha" bagai sal 2 beradik ini......

------- The End -------


nota kaki:// nite u alls...love-----

26 madah berhelah:

CekbOlat-bOlat said...

eh cntik la ^^

Nafisah Ruslan said...

Saya tag kamu disini :

http://belogkayangan.blogspot.com/2012/01/contest-blog-paling-comel.html

Kotak Mancis said...

awek cun mana nie... xkenal pon... hahahahahhaaa

suzie rahman said...

@CekbOlat-bOlathihi..mmg cntik.

suzie rahman said...

@Nafisah Ruslanthx sis

suzie rahman said...

@Kotak Mancissilalah berknl2

Muaz Faris said...

cantik!

D'Nur Suffi Shopalista said...

owh bru tahu :)

uqasha neyh yg ngn nabil dulu2 ker ??

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

cantik la..baru tahu ha adik bradik =)

miss ana said...

salam kenal

MINAT PHOTOGRAPHY?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

cantiknya mereka tu

suzie rahman said...

@D'Nur Suffi Shopalistayup dear..

suzie rahman said...

@miss anahihi thx dear

suzie rahman said...

wah semua memuji mereka erk.well mmg mereka cntek pon.

Pak Teh said...

assalam...smoga suzie cepat sembuh

Adylia Qarissa said...

semoga cepat sembuh

Kumpulan Berita Men4rik said...

hi salam berkunjung, saya sudah follow disini yach...:

C i k P i p i T e m b a m said...

diorg adik bradik mmg cntik.. tp dua2 x minat, hahaha

soooooour said...

ok..x kenal...laalalalal..

suzie rahman said...

thx pak teh & adylia

suzie rahman said...

@Kumpulan Berita Men4rikthx sudi folo

suzie rahman said...

@C i k P i p i T e m b a mhihi sama r

suzie rahman said...

@soooooourtu nk bg knl--

محمد رازيق said...

nice blog. salam kenal.. free2, jmput singgah blog sy, jmput bc entri DAHULU itu..

suzie rahman said...

@محمد رازيقinsyallah thx

suzie rahman said...

pelik "z" hilg.ok jg tu.hihi