Friday, February 17, 2012

Peragut






Heloo alls...hai sory sangat-sangat okeh korang. suzie tak berkesempatan nak terjah blog cute & kacak korang tuh. Suzie bz ya rabbi----- , line pulak kejap ok kejap tak. Alahai..... sabo ------- :( Meh sini awak-awak suzie nak share sumthing.

Pernah korang meragut or jadi peragut? I means bukan ragut beg yer. "Ragut kebahagiaan". Hurm :( Suzie pernah..Tak malu untuk suzie mengaku suzie banyak hancurkan perasaan lelaki, termasuk perempuanlah kan. Kalau kita dah rampas kasih sayang seorang lelaki, mesti perempuan yang jadi mangsa. Jahat suzie kan... ::x

Pegang kata-kata ni --- Kita rampas hak orang, suatu hari...hak kita pulak dirampas orang.. Suzie dah rasa dua-dua nya. Merampas dah, dirampas pon dah... Kan selalu dengar kata-kata, hidup ini seperti roda, kadang kita di atas, kadang kita dibawah------

Ntahlah, takda yang menarik pon :( Sangat rasa berdosa. Sebab itu, buat masa sekarang suzie taknak jalinkan hubungan dengan mana-mana lelaki. Suzie nak pastikan suzie dah bersedia dengan hubungan yang kekal. Suzie nak bersihkan diri dari sifat jahat suzie, maybe dulu suzie masih remaja and lumrah remaja ingin mencuba.

Cuma 1 suzie nak pesan, sayangilah orang yang menyayangi kita..hargailah mereka :)


nota kaki://Tak suka cerita hati di tulis dalam blog ni. Tapi hari ni, suzie akui blog ni tempat suzie menulis,meluah & bercerita.


6 madah berhelah:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

itu karma.
takpe, pengalaman mengajar kita utk lebih matang ye dak?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ish, truk tul la pragut ni, nak senang je..

p.s lmbt la load blog ni.. sob sob mayb sbb bb dah lembab kot... :(

Ezad Skytech said...

pengalaman yg lalu tu mengajar kita kan...setuju sgt ckp suzie.."hidup seperti roda,kadang2 kita di atas,kadang2 kita di bawah..."

Juliet_iRa~" said...

huhu..bukan jodoh kot..:)

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL thx awk..

@Muhammad Saiazuan Norhalik haha kntoi xbca entry

@Ezad Skytech yer btoi tu

@Juliet_iRa~" yer..

aimi said...

sabar je lah =)