Monday, February 6, 2012

Selamat Pengantin baru Wawa & Lalan


Halloo..nak kopi kah milo :) Haha...sory u alls. Suzie outstation 3 hari. Owh bukan kerja. Just menghadiri undangan perkahwinan kawan sayer iaitu Nor safura & Shaiful azlan di Ipoh Perak. Sory tak dapat berlama-lama di hari persandingan kamoo, saya kena rush balik KELANTAN. Janji saya datang tunjuk muka kejap k. FYI, saya balik pon tanpa makan, adoi... kenapa lah KB cuti sampai ahad jer...:(

Sebenarnya, nak berlama-lama sebab jumpa kawan-kawan lama masa politeknik dulu. Tapi, i can't ! Mala pon terpaksa balik tanpa makan sebab ada kes urgent. Huuuu.... Sian dia. Hope sabar yer Mala. Allah tengah uji kamoo.. Okeh-3, di kesempatan ini saya nak ucapkan :


"Selamat Pengantin Baru Hingga ke Akhir Hayat, Saya tunggu Anak Naga You All Tahun INI Ok.."




Belakang : shima, illa, ej, suzie & ila
Depan : Lalan & Wawa

Sangat suke pic ini. Thx fit. sayer pon nk pakai kamera cam kmu :)




illa, Ain, suzie & ej




LinkLink
sumber : Nazatul Ain


Akan
di update jika ada picture yang di upload FB :)
Akan di update di Orbit Chinta juga..sayer dah tengok pic-2 dalam tu.cun!

nota kaki
:// saya biler lagi? Sila jangan tanya :p

14 madah berhelah:

soooooour said...

nak ngurat yg baju kurung cokelat tu..lalaalalla..

zareliqa afiqa said...

Selamat pengantin baru jugak tok kawan tu :)

suzie rahman said...

@soooooourawak3..silalah add fb die, klu die layan awak,mmg awk bertuah. :)

@zareliqa afiqathx ika :p

khairul said...

selamat pengantin baru dr sy juga

nazreen said...

selamat pengantin baru :D

suzie rahman said...

@khairul
@nazreen
teng :)

Spudin said...

biler pulak kiter nak kawen eh ? hehek ..ops i mean ...saya nak kawen, hahak

LidiaSuraya said...

Tq singgah.
I singgah kmbali n follow kamu plk k
Salam kenal

HARITH ISKANDAR said...

slamat pengantin baru :)

Mala Nasohah said...

Hi..suzie..singgah cni and follow
http://adeqrifqi.blogspot.com/p/nur-lizz-slimming.html

Salam kenal :)

suzie rahman said...

@Spudin hahaha nice..ok jer:)

suzie rahman said...

@LidiaSuraya thx dear

suzie rahman said...

@HARITH ISKANDAR thx erk

suzie rahman said...

@Mala Nasohah thx dear