Tuesday, February 7, 2012

Selamat Hari Lahir Abah

Hai u alls, Selamat pagi..Aik paginya saya update status fb & update entry blog.. keh3 actually saya mahu ucap "selamat hari lahir" buat abah saya yang tercinta. Hari lahir beliau yang ke-55. Wah usia dah banyak tapi still gagah perkasa. Alhamdulillah abah sihat, cuma kadang-kadang pening dengan kerenah anak-anak.. Harap abah dapat bertahan dengan bermacam ragam anak-anakmu ini... Su doakan abah panjang umur & murah rezeki. Su berhasrat sangat nak bawa umi & abah pergi umrah or haji. Kita perfi sama-sama. Doakan su yer....:)


Ya ALLAH,

sempena hari lahir abahku ini
ku sujud syukur padaMU
kerana masih memanjangkan usia abahku ini

Ya ALLAH,
kupohon padaMU
dengan bertambahnya usia abahku ini
janganlah kulalai dari mengingatiMU
sedangkan ENGKAU tidak pernah melupakanku

Ya ALLAH
kutahu ENGKAU sentiasa menyayangi abahku
sebab itu abahku selalu diduga olehMU

- Amin -




Printshot dari fb suzie



nota kaki://gaji tak dapat lagi, hanya ucapan mampu saya beri :) Nanti gaji nak bagi apa erk kat umi & abah...Tak reti lah :(

15 madah berhelah:

cikmawar said...

HB pakcik...
btw follow u...

MaryaYusof said...

Wah, happy birthday to Abah nya juga :)

suzie rahman said...

@cikmawartengs dear :)

khairul said...

happy bday abah !

suzie rahman said...

@khairul tq :p

Ckin Kembaq said...

selamat hari lahir utk abah kak suzie jugak... ^__^

AmirFX said...

Selamat Hari Lahir Babah Suzie! Semoga pakcik panjang umur dan murah rezki... :D

Hanif said...

Salam Harijadi buat abah yekkk!!!!
Dan salam kenal...!!

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

suzie rahman said...

@Ckin Kembaq
@AmirFX
alhamdulillah..thx :)

suzie rahman said...

@MaryaYusofthks awk

nazreen said...

kirim salam kat ayah awak ea...
haha :D

Ad-Dien said...

salam ziarah kembali, semoga ibubapa mu dalam rahmatNya, sanah helwah

moga bermanfaat di WADi, insyaAllah :)

ROJAK said...

bagi kopiah untuk abah
bagi tudung labuh kat mama kalau nak bagilah..

suzie rahman said...

@nazreeninsyallah..

@Ad-Diensalam..inyallah

@ROJAKthx...tp abah byk kopiah,ingat nak bagi kain pelikat n umi bg telekung.

Ad-Dien said...

sama-sama suzie rahman :D