Adnan Sempit 2 merupakan filem aksi komedi yang akan menyempitkan saluran pernafasan anda,akibat ketawa yang berdekah-dekah di dalam panggung wayang nanti pada 23 Februari 2012 ini.Filem yang dinanti-nantikan ini merupakan kesinambungan dari Adnan sempit yang dahulunya memenuhi citarasa segenap lapisan umur.

Pelakon utama sudah tentulah dibarisi oleh Shaheizy Sam(Adnan),Intan Ladyana(Nadia),Yana Samsudin(Wawa) dan Along Cham (Bobby) disamping dibantu oleh pelakon-pelakon lain.


Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari, Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.

Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan. Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Inggeris?


SELAMAT MENONTON ^_^

Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part 5


Part 6