Tuesday, March 13, 2012

Selena Gomez Malaya

Assalamualaikum -- ♥


Halloo peeps -- wink3

U alls, Actually pagi ni suzie jumpa sum-one yang muka dia ala-ala Selena Gomez lah. Tu pon dari pic tag member2 kat Facebook. Suzie tengok memang ada iras sikit-sikit kot. :) Nama dia Miera Pupu, study kat UM and model talent. Tu jelah suzie taw. Ni suzie kidnap pic dia pon dia xtaw. ( hahaha - bahayanya tak buat Privacy, sapa-sapa boleh copy pic kita kan ) Hope Miera tak marah yer...♥


ok ini selena Gomez yang betul lah :)




Ok. sama tak bagi u all?



Suka pic ni sangat.. mereka nampak sweet - ♥



Titanic kah ini. Hahaha - Cantik!

Miera Pupu


nota kaki://Tengok dari pic nya, macam-macam Photografer dah amik dia sebagai model. Untung lah orang lawa kan :). Ok suzie pon bersyukur jadi diri sendiri.




♥ Suzie Rahman

37 madah berhelah:

Gadis Gingsul said...

OMG selena....

[sutera kasih] said...

iras sikit la huhu

nice photoshoot :)

Suhaili Othman said...

gmbar second last tu mmg cun.sweet ! :)

ROJAK said...

klu orang tak kenal selena mesti kata tak sama pun sebab gambar selena hisap straw tu nampak lain sangat...

ok pasal pic tu memang nampak ada iras2lah mcm selena sket

shahjiehan said...

wah lawanya model~

SAYA BUKAN SAMDOL said...

sipi-sipi nak sama lah

a loqman said...

salam singgah tgh hari...takberapa kenal la...

Gadis mutiara_Solehah said...

gambar yang pertama lepas selenan gomez tu hampir sama^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

cantiknya... memang macam selena gomez la :D

luqman zakaria said...

hoho~ semard2 gambar die~

AmirFX said...

Cute...

suzie rahman said...

@Gadis Gingsulhihi kembar2.hihi

suzie rahman said...

@[sutera kasih] hihi..skit-skit jela kn. :)

suzie rahman said...

@Suhaili Othman hihi..tulah. terbaikk r.

suzie rahman said...

@shahjiehan sume model lawa,,

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL hihi sipi2 erk.mmgg pon.

suzie rahman said...

@a loqman xknl selena ke

suzie rahman said...

@Gadis mutiara_Solehah ahah..kn sipi2 je

suzie rahman said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik myb ada lh kn. tu share kt sini.:)

suzie rahman said...

@luqman zakaria memang pon :)

suzie rahman said...

@AmirFX yup obcos.hiii

Anak Ulu Cheka said...

org lawo buat la camner pun
tetap lawo :)

Ckin Kembaq said...

tak kenal akak..hehe

p/s : alhamdulillah dikurniakan tubuh badan yang smpurna.. ^_^

Muaz Faris said...

nice photoshoot. justin bieber nye mane eh?

Gadis mutiara_Solehah said...

kembar yang hampir seiras^^

Ckin Kembaq said...

lupa nk ckp akak..akak ditag..hehe
http://cahayatwinz.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

meh2 join naa..coklat sedap tu... ^__^

akubiomed said...

Kalau sekilas pandang memang ada rupa Selena Gomez. :-)

Mr.Clive said...

ingat tadi vaneesa hudgens...hehe

suzie rahman said...

@Anak Ulu Cheka hihi memang r kn :)

suzie rahman said...

@Ckin Kembaq yela ckin.. cntik xgunaa klu xsihat kan. oit akak kena tag ke? ok nnt akak tgk keadaan ek join x.

suzie rahman said...

@Muaz Faris terpksa cri justin malaya juga :)

suzie rahman said...

@Gadis mutiara_Solehah yup hihi

suzie rahman said...

@akubiomed hihi 2 kilas?

suzie rahman said...

@Mr.Clive hiiii sape tu erk...

Gadis mutiara_Solehah said...

justin malaya?haha.. try lah cari =p... Btw,blog ni lagi awesome,sweet je gitu^^

Ezad Skytech said...

mmg ada iras2 selena gomez la...hee~

suzie rahman said...

@Ezad Skytech tula psal..hahaha