Tuesday, March 27, 2012

Cikgu Shida bodoh

Assalamualaikum -- ♥


Haii dear..Wah hari-hari suzie update blog midnite! Alahai takda masa lah. Hari ni lak uruskan PTPTN adik satu hal. Adik pon satu, duit nak... tapi kita juga nak kena settle. Sabau jelah kan.. Takpe3..dia kata nak bagi 10%. kita tunggu dan lihat jer.. :) Eh korang, suzie ada sumthing nak share, hahaha--- kesian cikgu shida diperbodohkan oleh suzie. cikgu shida tak bodoh. Actually lagu yang cikgu shida miming yang bodoh. :p

Korang janganlah kutuk-kutuk beliau lagi, buat tambah dosa je. Kita bukan tahu masalah dia pon. :( Tak suke betul lh, kalau tak suka cara cikgu shida... nasihat lah dia. bukan maki-maki bagai. Ehem! Korang yang kutuk dia dah bagus sangat kott~~

Ape pong laye lah lagu ni deh : Amik hok molek, hok top molek tuh jange dok ikuk!






♥ Suzie Rahman

19 madah berhelah:

Botak said...

memang tak minat pon dengan cikgu sorang ni., entah ape²..

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah itu caranya kan kak.. kt tgk jela..

AmirFX said...

Dulu ingtkan chekgu shida nie budak laki mana... haha..

HeNRieTTa JoSe said...

oooo cikgu shida yang ini....igtkan td cikgu kat sekolah adik suzie kena bahan ngn bdk2....hehehe.....

suzie rahman said...

@Botak haha.sy pon xmnt. Just with others.

suzie rahman said...

@nuyui a.k.a miss YUI tul3.klu rs cr die slh jgn tiru. Amik yg +ve je kn.

suzie rahman said...

@AmirFX hihi..dulu pkaian cikgu shida ni normal cm muslimah tp bila start miming lgu lki. Die pon tkr jd lki.tp just dlm rkmn.

suzie rahman said...

@HeNRieTTa JoSe ihi xle..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

in her normal life, dia bertudung kan? but why dia tunjuk leher dalam vid?

siapa yg bodoh sikalang ni?

HeNRieTTa JoSe said...

PS....cadangnya semalam nk tgk video cikgu shida...xsmpat la plak...sbuk jadi mekanik...may be 2nite...hehehe...

Boni JLL3 said...

jika tu yang dapat membuat dia puas dalam kehidupan dia, just let her..

::dEyb:: said...

hahaha...cikgu shida yg luar biasa ;p

[sutera kasih] said...

terpulang pada dirinya huhu

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL tu lh sal ed. kita just mmpu berdoa n bg die ruang.

suzie rahman said...

@HeNRieTTa JoSe mekanik per lk tu erk.hihi.tke ur time.

suzie rahman said...

@Boni JLL3 yer..prlukn msa.

suzie rahman said...

@::dEyb:: hihi..:)

suzie rahman said...

@[sutera kasih] urm betull..

Harith Iskandar said...

cikgu shida?huh xminat langsung.. :(