Sunday, March 18, 2012

I'm sorry

Assalamualaikum -- ♥
Hallop :p


Selamat petang Cikgu! Hihi - Wah tersangat lah busy suzie sampai takda masa nak update blog & blogwalking kat blog teman-teman suzie yang amat suzie cintai. Kamoo-kamoo, suzie bukan sombong just nak spend time dengan anak-anak buah suzie jer :) Seminggu diorang kat kampung aka rumah family's suzie, jumaat dan sabtu je masa yang palingggggg panjang kami leh spend time bersama. :( So you alls :-


I'm sorry! - gaya amir


Okeh, hari ni kakak dan abang ipar suzie dah bawa anak-anak buah suzie balik Seri Manjung,Perak. ( cuti sekolah dah habis. Diorang balik lah rumah diorang kan... ) Hari-hari suzie akan berjalan seperti biasa - sunyi~ Huhu..


Ok, inilah anak-anak buah suzie yang TERCINTA!





Kak long, Kak chik, Kak ngah dan adik Ekhwan.
♥ you all damn much!



♥ Suzie Rahman

22 madah berhelah:

Botak said...

buatlah ape yang disuka., blog esok lusa boleh jaga..

Spudin said...

haha..cute...do visit my blog ...

AmirFX said...

Happy sunday Cik Suzie... :D

soooooour said...

sama la kita..bz gak....+ malas..hahaah...

Ckin Kembaq said...

Allah.rindu sama anak sedara...ritu jumpa dia dah kurang kenal kat mak sedaranya ni...hehe

suzie rahman said...

@Botak yup btul tu. :)

suzie rahman said...

@Spudin thx. insyallah ke blog kamu nnt.

suzie rahman said...

@AmirFX happy monday amir.hihihi

suzie rahman said...

@soooooour hahaha mls erk..penyakit tu.

suzie rahman said...

@Ckin Kembaq tula ckin..rindu lh. sunyi xde bdk kecil.

HARITH ISKANDAR said...

morning monday :p

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye anak2 buah blk kg....hehehe...

ps....thanks doakan utk dia...

Ezad Skytech said...

blog ni bila2 je boleh..spend time dgn family time weekends..tu yg terbaik..:D

suzie rahman said...

@HARITH ISKANDAR yeahh afternoon monday

suzie rahman said...

@HeNRieTTa JoSe haah mmg best.ok wc :)

suzie rahman said...

@Ezad Skytech btul tu ..terbaekk.

TiraPengemis said...

sy pon...cedey...mls pon ade...hahhaaa

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

blog ni bukan la satu keutamaan sangat.. :)

so do whatever u wish, TAPI jgn lupa baca entry zuan..hehehehe trutama entry ni http://eleventx.blogspot.com/2012/03/opocottt.html

MaYa MustWany said...

aah bila brsama ngan mereka ni memang xdpat nk blogwalking sgt.faham2..

suzie rahman said...

@TiraPengemishihi mls jgn lama2

suzie rahman said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik yes.tq :)

suzie rahman said...

@MaYa MustWany ahah.xde mood nk blogging time tu