Friday, April 20, 2012

Hang out di Ipoh

Assalamualaikum -- ♥

Hallo..hallo..hallo...Apa kabar semua? Suzie sihat alhamdulillah. Maaf yer suzie tak blogwalking, suzie masih di Ipoh Perak lah. Insyallah, malam esok baru balik Kota Bharu Kelantan. Holiday sakan kau. Obcos lah.. Dah lama tak cuti dan berjimba bersama teman-teman. Inilah masa nak jumpa kawan yang dah lama suzie tak jumpa. Rindu bangat!! Kitorang deal jumpa kat Aeon Station 18 Ipoh. Taraa.......dah jumpa pon. Owh shopping kat Padini.. Sesi peluk cium. Aummmm!


 -Sesi photoshoot-
PHOTOGRAFER : SHAFIE

 Asyikin, me & Shida


Sila abaikan kaki kami, buruk beno rasanya :p


Actually tak puas bergambar sebab tak cukup korum. 
Tak ada Murni & Ain. :(


Tak cukup itu, balik rumah keluar lagi sebab mak buyung kita ni lapar lak.. Hihihi.. Jom kita layan KFC dulu kan. Bagi mama baby tak kempunan..

Ila dengan supper nya. 
Tak sempat nak snap pic Ila berdua dengan Boy.



♥ suzie rahman

9 madah berhelah:

AmirFX said...

Meriah jer dapat hang out dengan member2.. Gambar KFC tu sungguh mengiurkan.. *gurp*

♥e'in♥ said...

wah jln sakan.. best ek kak perak? teringin nk pegi.. huhu

TiraPengemis said...

amboihh...sakan na...hehehehe

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

suzie rahman said...

@AmirFX hihihi mmg best sgt.

suzie rahman said...

@♥e'in♥ best sgt.hihihi..jom lh.

suzie rahman said...

@TiraPengemis ofcos lh...hihi

suzie rahman said...

@Iena Eliena owh thks erk

Gadis Gingsul said...

err....arr lepak tak ajak gadis keee...huuhuhuhu :{