Tuesday, April 17, 2012

Akak kelawar

Assalamualaikum -- ♥

Haloooo..lamanya tak hapdate blog. Ingat tak rindu? Rindu teramat sangat! Tapi tak da masa lah. Thanks  Bro Boni perasan suzie tak hapdate blog. Maknanya kamoo selalu skodeng suzie. Hiiiiiiiii :) Actually suzie hapdate dalam bus ni, ambik kaw! Takda masa sangat kan. Suzie OTW ke Ipoh, Perak. Ada interview...Hope u alls sudi doakan suzie selamat sampai dan pulang ok. DAN doakan suzie ada rezeki untuk dapat kerja ini.

AMIN ~

Haa u alls sebenarnya suzie nak cerita apa yang suzie nampak kat stesen bus tadi.. Ok tumbuh tanduk atas pala dah nih---- Suzie nampak awek cun weh.. FUH! Kulit putih bersih weh..Tak tahu dah mandi ke tak kan. Tapi kecantikannya memang original r... Akak ni pakai baju kelawar ler..Tak tahu cane baju kelawar tu? sila tanya pakcik gugel lah k.

Kalu suzie pakai mesti macam makcik-makcik, tapi akak ni pakai macam die pakai kebaya lak. Berbody-body lagi. Actually akak, suzie nak minta maaf ler sebelum nak komen ni kan.. Baju akak jarang lah. Adoi...Sexy! Lepas tu akak silang tudung akak ke belakang, nampak lurah! Astafirullah... Nak suzie tegur? Eh mak dia depan dia, kalu boleh tegur pon. mak dia lah. Apa pon beringatlah sebelum berpakaian walaupun hanya pakaian simple :)


 Dalam bus pon boleh :)


p/s: ok dah, sejuk dalam bus ni. Nak tidur dulu. k bai-----

10 madah berhelah:

Gadis Gingsul said...

dimanepun boleh heheheh

qina said...

hoho biasanya memang ada yang macam tu di stesen stesen bas. apakan daya kita nak menegur, nanti dikata kita campur hal privacy dia pulak. :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Dia nak lawan lady gaga letewww

AmirFX said...

Gud luck untuk interbiewww.. :D

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

suzie rahman said...

@Gadis Gingsul hihihihi obcos

suzie rahman said...

@qina ahah kn..hihihhhi

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL myb.hihihi

suzie rahman said...

@AmirFX thks yer :)

suzie rahman said...

@Sherwieyna Muzzawer thks dear