Wednesday, June 20, 2012

Atuk tua bengang cinta dimain

Assalamualaikum -- ♥
 BUKTI...Mohd Adnan menunjukkan laporan polis dibuatnya pada 14 Jun lalu. 



kredit to metro

9 madah berhelah:

Harith Iskandar said...

haha lawak..mcm xsedar diri jer..awal2 lg dh tau,...mane ade pompuan yg baik dh skrang ni kalau couple dgn org tue.sah2 nak duit jerk..ekeke
ape pun mmg kesian lah.patut sgt la buat lporan polis..
ekeke gelak xhabis lg nie.. :p

Ckin Kembaq said...

ksian kat atuk.. ^_^

emieysandra said...

kesian pulak kt atuk ni, dak pompuan ni mmalukan kaum pompuan je. uhuk3..
ehehe, lama juga xjengah k sini.. huhu..blog sndiri pun tak terjengah =.=

ROJAK said...

atok....ini namanya bukan jodoh, tak guna repot polis. takkan langsung takde janda2 yang beminat dengan atok kat sana.

Boni JLL3 said...

hai suzie!! lama tak datang sini.. ni baru dapat online ni..

p/s : macam mana dia ni boleh terpikir utk bercinta dengan budak sekolah ye? budak tak matang macam tu hanya tau nak seronok je kot

daimpressive said...

kesian atuk...

suzie rahman said...

Harith Iskandar : amboi awk. suke beno nmpk.

Ckin Kembaq : tulh..mcm2 hal plk kn

emieysandra : hihi biasa2 r tu. sbb duit

ROJAK: atuk suke pucuk muda kot.


Boni JLL3 : hai boni. suzi pon xde ms nk on9


daimpressive : ksian kn kn

Liza Razak said...

kemain lagi atuk ni main cintan cintun..hehe

huda jamil said...

atuk oh atuk. budak 16 tahun perangai masih mahu mengelenjan. mana la serius atuk oi.