Monday, July 9, 2012

istiadat perbarisan diraja

Assalamualaikum -- ♥

Ya Allah rindu nya nak blogwalking ~ Maaf maaf maaf sangat-sangat sebab suzie tak cukup waktu nak update blog kesayaman suzie ni. Bukan apa banyak masalah yang tak dapat dielakkan. Event pon banyak yang perlu suzie hadiri sampai tak tahu nak update yang mana.. Aduh memang pening. Suzie upade 1 per 1 lah k. Insyallah hutang post dibayar post. ( hihihihihihi~ )

Actually baru-baru ni suzie pergi Kepala Batas, Kedah untuk hadiri "Istiadat Perbarisan Diraja" adik suzie yang study di Kolej Tentera Udara. Alhamdulillah, adik selamat menggenggam segulung diploma. Untung lah dia, diploma dalam kerja. Suzie ada diploma pon tak guna. ( merungut je kerja ) Suzie nampak cahaya dalam mata umi dan abah, sudah tentu diorang bangga dengan adik suzie ni kan. Kami adik beradik yang lain turut berbangga walaupun adik tak dapat keputusan yang terbaik dari kalangan kawan-kawanya tapi die terbaik di hati kami. ( yang terbaik masuk paper tu.huhuhuhuhu )

So, di sini suzie ada 2 - 3 gambar untuk tontonan kamu :) Enjoy!!!














Sampai di sini dulu k....
with Love, suzie rahman.
Wassalam~ k bai

11 madah berhelah:

Boni JLL3 said...

hamboi... pose sana pose sini kan dia??hehehe

Harith Iskandar said...

bestnyerrr...sy xpernah rase pegang dip

Princess Nusy said...

waaahh..bestnye ade adik tentera..owsem..congratz to yr bro.. =)

cara mengobati penyakit asma said...

nice post,,,,,,,

suzie rahman said...

Boni JLL3 : hihi bkn salu an

Harith Iskandar : abs pgg ape?

Princess Nusy : hihi tq dear

cara mengobati penyakit asma : tq erk

Ckin Kembaq said...

wah.wah.wah!
tahniah ya akak.. ^_^

E'in said...

wah...... tahniah utk adik akak.. :)

AR Porfolio 2012 said...

suzie, sori,..baru on blog. hehe. malas plak nk update. Baru je lagi suzie, belum pro :D

suzie rahman said...

@Ckin Kembaqthks ckin :)

suzie rahman said...

@E'in tq dear

suzie rahman said...

@AR Porfolio 2012 oh slow2. suzie pon xsalu on