Monday, June 4, 2012

Selamat Pengantin baru Enie & Fakhrul

Assalamualaikum -- ♥

Haiiii kamu semua. Maaf bz memang bz sangat. Tak tipu punya. Al-maklum musim cuti, ofcourse satu hari kena attend lebih dari sebuah rumah. kan? Tanggal 2 Jun 2012, kawan masa suzie praktikal dulu sah bergelar isteri orang. Eh x x, actually dia akad nikah 31 Mei 2012 lagi. maybe amik berkat malam jumaat kot. ^..^



Ready to go :))


Sebab abah penat pergi tiga kenduri hari tu, suzie terpaksa drive.. Abah dan Umi memang sah kena teman sebab suzie tak expert drive lagi dan jalan Kota Bharu ni memang suzie failed lah. weeee :p Suzie pulak rasa berdebar, bukan apa,,,dah lama tak jumpa member ni. Actually dekat je dengan rumah suzie, tapi disebabkan jem. Jenuh ler...... Ok here we are. dah sampai pon.. 




taraa...inilah pengantinnya. Enie :)


Walaupon majlis nya nampak ringkas, tapi meriah.. Hadiahnya macam gunung tinggi nya, Wah! Masa untuk makan der...lapar sangat ni. dari pagi tak makan semata-mata nak makan kat kenduri, hahahaha cantik sangat perangai tu kan.. sambil makan sambil jeling benda alah kat bawah ni. eeeee geram! comel! nak3!



inilah die... sweet kan :)

14 madah berhelah:

AIRA said...

wah tahniah untuk kawan kak suzie..Aira pun busy pak su kawin..hihi. cuti skolah memang ramai org kawin.

P#eoniX said...

besh tengok kawan sendiri kawen...hehehh...

suzie rahman said...

@AIRA thks dear..hihi

suzie rahman said...

P#eoniX : tp jles r :(

Boni JLL3 said...

selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin..semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu..amin

Liza Razak said...

selamat pengantin baru untuk kawan awak :)

ikaa sharin said...

waaa , selamat pengantin baruu utk kawan cik suzie :)

#err , maap . gua terfollow blog ohsem lu .

Khidhir said...

musim kawin la sekarang ni

suzie rahman said...

@Boni JLL3 thks, amin ~

suzie rahman said...

@Liza Razak thks dear

suzie rahman said...

@ikaa sharin thks/ thks jg sudi folo. :)

suzie rahman said...

@Khidhir ahah tu la pasal :)

tiefazatie said...

wah...slmt pengantin baru ..=)
ble ntah ifa lak nak kawen nie..ahhaha

suzie rahman said...

@ifa : thks erk