Sunday, August 5, 2012

20 July 2012

Assalamualaikum -- ♥

Haiii, Nak dekat sebulan suzie tak update. Betul, suzie amat-amatlah tiada ruang untuk mencatit seayat dua ayat disini. Macam-macam hal nak kena urus :((. Anyway suzie nak berkongsi dengan kawan-kawan blog. 20 July 2012, memang tarikh biasa bagi kalian. Tapi bagi suzie, itu hari bahagia suzie setelah sekian lama. Guess what? Ok ok, tak perlu suzie nak main or susun kata-kata. Yang nyata, keluarga lelaki datang tetap tarikh pada hari itu. **Yes!!! Gumbira tak terkata, senyum hingga ke mata...


 ihsan dari pak google :))


Nanti suzie update tarikhnya k. :))

5 madah berhelah:

E'in said...

wah... tahniah kak!!!

boni kacak said...

wah..tahniah tau!!! senyap2 je dia kan??hehehe

suzie rahman said...

@E'in thks adik

Pengetua Speaker Sekolah said...

tahniahhh..beruntung die..bile la pulak nak gliran aku ni..hurmmm..hehe

Raden Penerus said...

blog walking... i follow u.. please visit back please...