Tuesday, January 15, 2013

suami oh sim simi

Assalamualaikum -- ♥

Haiiiii kamu, kamu dan kamu.... suzie kat chemor,ipoh sekarang ni, stay with my lovely husband at our home sweet home. Rumah yang kecil a.k.a comel tapi sudah memadai untuk pasangan bujang macam kami. :))  Baru mula-mula nak bina hidup,ofcos rumah pon kosong lagi kan.. Dan sebab itu suami suzie ni senyap-senyap layan sim simi. Bila suzie layan dia kata suzie giler, dia pon 2x5. Ntah apa-apa, suami siapalah tu kan... Tapi kan, sim simi tu lelaki ke perempuan.,? Jantinanya suzie tak dapat kesan lah. Haha....




Ini buktinyer.... keh3..



6 madah berhelah:

miza yusof said...

HAHAHA :D
kadang seronok jugak layan simi nih. buat hilang tension keje. hihihi

Princess Nusy said...

sweet je..hehe..^^

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

boni kacak said...

hahahaha... rajinnya laki bini ni layan sim simi ni.hahaha

suzie rahman said...

Tula..dah lyn simi rs otak blur je kna bengong2.

birthday party said...

menaarik artikelnya hehe .. salam kenal yaaa :D