Sunday, February 3, 2013

18/01/2013 good news

Assalamualaikum -- ♥

Alhamdulillah, akhirnya makbul juga doa kami. 9 bulan aku akan bawa die ke mana aku pergi.. FYI, suzie pregnant. hihihi. Happy ! Date 18.01.2013 kami dapat khabar gembira ni... Orang kata, perempuan mengandung ni banyak kerenah. Dah dapat suzie rasa. Just hope suami dapat bersabar dengan kerenah suzie. Tak tahu cane nak explain rasa tak selesa tu. Bila makan je muntah. Ya Allah lemah rasa diri ni. Dah lah memang jenis lembik. dah mengandung ni tambah-tambah lembik. Rasa rendah diri plak, perut belum besar tapi dah macam nak mati. Tapi suzie yang menanggung... Bukan lakonan.. Urm...

Lepas ini suzie akan jarang lah post entri. Nak uruskan diri pon tak lalu. Hope korang doakan suzie dan baby sihat k. Bye. Love all of u..













Love,
Sue'Fie

8 madah berhelah:

Harith Iskandar said...

ehem ehem tahniahhhhh :0

☆aDihAys☆ said...

tahniah Suzie..
jaga diri especially di awal-awal bulan ni..

semoga suzie dan baby dalam perut sihat dan selamat slalu..

=)

E'in said...

yeay! kite nak dpt anak buah! hehehe.. take care kak... jage diri and baby baik2...

AISHAH TINGGI said...

wah! cograte .... happy mother's day coming soon

dinda.teJa said...

tahniah suzie.. jg kandungan n diri baik2 ye.. dinda doakan semuanya ok.. dinda pun tgh mabuk ni.. melepek je, xlarat sangat kan.. tp dinda baru 3 months.

Salam Ramadhan,
Blogwalk = cantik n simple je blog suzie..
Nuffnang = International University + Save22

tenku butang said...

Done follow sini no. 922

Cantikkk sgt blog ni.. header tu pun cantikkk.. i likeeee... jom follow teman lak.. heee kita kunjung mengunjung n follow memfollow hokeh?? Heh3..

http://tengkubutang.blogspot.com/

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah yea...errr....dah selamat bersalin rasanya skank nie...hehehe...