Monday, February 13, 2012

i like stuff yang super-b comel







Hai kamoo-kamoo..Amacam hari ni? Ok? sihat? waras? kui3..sory lah suzie merepek meraban. hoi----tanya khabar pon nak marah meh? Dushhh! Padan muka kena penumbuk sulung dari suzie.

Actually suzie nak kabo kan satu hal ini. Semalam tengah suzie online, Caer tag satu pic kat suzie dalam fb. Suzie pon laju je tengok sebab tak suke kalau tag pic bukan-bukan. Buka-buka.... taraa.....perghh! comel siot baju yang caer promote kat fb die. Tanpa fikir panjang suzie pon order 1. Kenapa 1? sebab untuk suzie sorang. Korang nak? Silalah order sendiri. :p

Pandai caer tag suzie, hahaha suzie memang pantang tengok barang-barang comel ni. Ala standard r perempuan.... Biar pon nampak ganas, kata orang dalam hati ada taman. kuangx3.. Suzie percaya kan bakat caer, tengok saja blog beliau. Huhu doodle nya cun-cun!

Apakata korang pon order untuk bagi semangat pada blogger caer berbisnez------
Peace yo !!!



ada 2 pilihan warna : dark grey & putih

Untuk order, sila ke : caersasuke blogspot & caer fb



nota kaki://Bukan nak baju free tolong promote, just bagi semangat je :) Supaya, lebih ramai orang order, lebih cepat suzie dapat baju nya. wow, excitednya.....

11 madah berhelah:

Ckin Kembaq said...

suka wana putih..boleh pakai tido..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

kitew pown suka yang kiut miut gaks...

psss.....ada gaks kool fever utk dewasa....saiz pown utk adult forehead....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

agak comel tshirt ni.. but lately suka t yg kosong.. huhu

O CIKTEDDY said...

wah..super triple omey!haha

suzie rahman said...

@Ckin Kembaqakak pon suke wrna putih, tp mslh air kuning kt umah ni.

@HeNRieTTa JoSehihi sama lh. ade erk cool fever besau. xpnh pkai pon :(

@Muhammad Saiazuan Norhalikok juga tu, suzie pon suke yg kosong. no bunga2.yeaw!

Hans said...

saya pun macam saizuan
lately suka t-shirt kosong
tapi t-shirt nih memang comel


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

nadia arrumaisha said...

nice shirt.....like yg wane putih....

suzie rahman said...

@Hansowh ade kmbr zuan erk..ok nnt tlg. pastu ipad tu kite kerat 2 k..

@nadia arrumaishahihi orderlh

Juliet_iRa~" said...

wahh comel2..heee..

:)

madammondoq said...

salam singgah..

sweetnya blog u.. macam tuannya.. :)

jemputnya singgah blog madam.. ;)

suzie rahman said...

Juliet_iRa~" : kn kn :)

madammondoq :salam,thx erk...:)