Saturday, February 11, 2012

Lenovo s100 my new baby


Bold



Hello kamu, wah happy nampak. obcos happy biler dapat lappy. yer dok? Giler dibuatnya tak da lappy. Actually lappy suzie telah suzie berikan pada adik suzie yang study kat politeknik tu. Ngegeh minta..Haish. Ok fine, lappy lama bagi dia dengan syarat suzie mahu lappy baru! hoyeh--- Dapat sudah...tapi suzie nak warna pink, tak ada. Nak brand asus 10", pon tak ada. Akhir sekali abah belikan Lenovo s100 10" warna putik bunga. Ok sangat cantek! :)



suprise bila abah bawa balik senyap-senyap. Jeng 3x!




Shantek tak design ini? ok what, i luv it!




Ini case nya, kalau pink kan sweet. Nak pink juga!




Ini pulak freegift nya. Oklah dari kena beli sendiri. :)



Ok itu sahaja. Amacam nak juga? Sila beli sendiri ok. Setakat ini suzie puas hati dengan baby suzie ini..Ok semalam ada dapat topup RM5 2x. Salah satunya obcos dari sourblock sebab suzie join " 1st Anniversary sOurbLock ". 1 more, sila beri sokongan pada pasukan KELANTAN yang akan menentang pasukan TERENGGANU di stadium Sultan Mohammad ke-IV Kota Bharu kejap lagi pukul 8.45pm @ astro Arena 801.


nota kaki://jom bw sambil layan bola! Jiran sebelah terpaksa tahan telinga malam ni dengar suzie jerit-jerit.hihi..

6 madah berhelah:

somoon said...

Kunjungan pagi sini. Tahniah dapat Lp baru. Have a nice day.

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah dapt lappy baru....bilang ngn abah,kite nk jd ank angkat bleh?xyah lappy, tablet jew pown xpe.....hehehe....

Azek zk said...

seronoklh dpt laptop bru.

Ckin Kembaq said...

sronok lah..hehe ^_^

suzie rahman said...

@somoonhihi thx..

@HeNRieTTa JoSehihi..mna bleh lh.:p

@Azek zkhaha seronok..

@Ckin Kembaqhihi ckin.

Ezad Skytech said...

wahhh..best la dapat laptop baru kan...hee~