Thursday, March 22, 2012

Finally ~

Assalamualaikum -- ♥
Halloo..


Aik belum tidur lagi? buat ape tu? Jom lah tidur...Suzie nak tidur lepas jenguk-jenguk blog kawan-kawan yang sudi jenguk blog suzie. Actually entry ni just nak share berita gembira. huhao @_______@ Korang ingat lagi tak entry ni ----- > "nak kereta boleh?". Well, Alhamdulillah hari ni kereta selamat parking di halaman rumah suzie.

MOOD : HAPPY SANGAT SANGAT SANGAT

Ok sila jangan over happy yer suzie. Ingat ! Dah ada tanggungjawab. Tiap-tiap bulan jangan lupa bayar. Ok itu PESANAN free dari Kakak suzie. Itu sahaja yer, hope apa yang korang hajati juga tercapai. Insyallah ~ Sama-sama lah kita doa. :)


Dirasmi terlebih dahulu oleh En. A.Rahman Hamid :)



♥ Suzie Rahman

24 madah berhelah:

huda jamil said...

wah bestnye dah ada kete. hee. huda pulak nak tunggu plat johor running smpy jqq. lg 2 tahun la nmpknye. :)

Ckin Kembaq said...

wah!seronoklah akak..eheheh untunglah..jaga baik2 naa kereta tu.. ^__^

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya..rezeki..

HARITH ISKANDAR said...

ingat tu.yg penting patuhi undang2 jln raye yerrrr :)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....suka kaler putih tuh...cute sesangat....

SAYA BUKAN SAMDOL said...

boleh join viva club hehe

Ezad Skytech said...

wahhh..happy dia da ada kereta...hee~

zareliqa afiqa said...

Wahh,seronoknya! nie yg tak sabar nak kumpul wit beli kete lak niey.. :D

CekbOlat-bOlat said...

pewwit, tumpang boleh pkcik?

luqman zakaria said...

wah kak! congrats! dah ade kete nih bole la bawak sy jejalan..ahaks~ehehehe

O CIKTEDDY said...

wah..tahniah2!haha

AmirFX said...

Wasehhh... Bwak dengan cermat.. Take care...

suzie rahman said...

@huda jamil wah sanggup ke tunggu 2 thn?

suzie rahman said...

@Ckin Kembaqinsyaallah thx ckin

suzie rahman said...

@nuyui a.k.a miss YUI alhhamdulillah yui.thx dear

suzie rahman said...

@HARITH ISKANDAR hihi..kna pesan kt abh lah sbb wat semntara ni xstart bw g.thx yer

suzie rahman said...

@HeNRieTTa JoSe thx..sy pon suke putih..:)

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL hihi xder mmber r. thx dear

suzie rahman said...

@Ezad Skytech hihi thx

suzie rahman said...

@CekbOlat-bOlat mai2.haha

suzie rahman said...

@luqman zakaria insyalllah.jom3

suzie rahman said...

@AmirFX thx amir

MaYa MustWany said...

wahhh bestnya..mas lesen pun xde lagi nih.hihihi

suzie rahman said...

@MaYa MustWany hihi suzie der lesen pon tp xreti bw.