Tuesday, March 20, 2012

Trailer 3 Janji

Assalamualaikum -- ♥

Bismillah-hirahman-nirahim ~

Hai yang tersayang, buat apa? Ok suzie baru lepas tengok drama siri LESTARY " 3 Janji " iaitu drama terbaru yang menggantikan " Vanilla Coklat ". Well, episod pertamanya agak slow. Tapi suzie tertunggu-tunggu next episod. Hope tak boring :) nak sweet macam drama " Vanilla Coklat " juga. Ok korang layan dulu apa yang suzie hidang untuk entry kali ini ok...


Drama 3 Janji

Pelakon :

Liyana Jasmay


Shahrizal Jaszle


Shah Iskandar


Sinopsis Drama 3 Janji

Mengisahkan Dalia (lakonan Liyana Jasmay) dan Khursyi yang berkawan sejak kecil, mereka rapat dan saling menyayangi antara satu sama lain serta saling memahami. Malangnya Khursyi telah pergi dahulu semasa mereka ditimpa kemalangan semasa dalam perjalanan hendak mengambil keputusan SPM. Dalia redha dengan pemergian kawan rapatnya Khursyi dan dia selalu ingat akan 3 Janji yang dilafazkan oleh Khursyi kepadanya, iaitu mencari teman hidup yang boleh menjadi teman terbaik, mencari kekasih terbaik buatnya, dan terakhir mencari suami terbaik. Kini muncul dalam hidup Dalia, Kamil dan Yassin, apakah kemunculan Kamil dan Yassin dapat menggantikan tempat Khursyi dalam hati Dalia serta menepati 3JANJI yang pernah diungkapkan oleh Khursyi? Saksikannya bermula malam ini jam 9.00 malam di TV3.






♥ Suzie Rahman

8 madah berhelah:

CekbOlat-bOlat said...

err??? tb3 ? sgt jauhh ! 103.. fuhhh..fuhhh semput.. hahaha

luqman zakaria said...

wah details u bagi info..siap trailer lagi...

[sutera kasih] said...

harap2 best 3 janji ni..hehe
smlm dh saspen dh dahlia kena culik !

♥e'in♥ said...

wah wah.. mcm best je kan..

suzie rahman said...

@CekbOlat-bOlat mksdnya? hahha

suzie rahman said...

@luqman zakaria hoho biasa r,copy paste jerk.

suzie rahman said...

@[sutera kasih] yeah.hrp cm tu gak..hihih next episod pls.

suzie rahman said...

@♥e'in♥ xtaw r.kna tunggu next episod.