Thursday, April 5, 2012

Handsome tapi kerek. tak guna~

Assalamualaikum -- ♥

- gambar hiasan -


Hai..Urm baru reti nak hapdate blog kan. Ya Allah, kenapa lah sengal sangat rasanya. suzie sekarang malas giler nak hapdate blog. Balik keje je penat kan, rehat........Pas tu ZZZzzzzz ~.~ Oklah, actually suzie happy lah sebab tadi borak-borak dengan kawan kat FB chat. Weh! Bukan calang-calang kawan ni. Ini kawan yang suzie dah lost contact lama sangat. Last jumpa masa form 3 ( 2001 ). Korang cuba kira dah berapa tahun kitorang lost contact. 

Sembang punya sembang, terkeluar pasal JEJAKA IDAMAN MALAYA masa form 1 - form 3. Adoi Amy, cane lah ko leh mention nama mamat kerek tu. Oh tak suke betul. Tahulah dulu kita gaduh sampai tarik-tarik rambut rebutkan mamat tu ( ok, tipu jer...... ) HAHAHA... Tak mahu lah ingat dia tu. Muka memang lah handsome, tapi kerek + poyo. Sudahlah masa sekolah menengah sekelas, hari-hari terpaksa ngadap muka die yang macam handsome sangat tu. Masuk politeknik pulak sekali, Nasib tak sekelas. Bila terserempak siap jeling lagi. Ai mak kau, OVER! Bluwerk.....TAK SUKE KAU!!


p/s: Jangan lupa apply jawatan Sarjan Polis dalam SPA8i ok :)



15 madah berhelah:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahaahah siot je

M.I.Z W.A.W.A said...

siapakah mamat poyo itus? adakah aku kenalinya haha...

kakyong said...

kakyong jalan2 singgah sini...

adeiiih.. sian gambor fizo omar dijadikan gambor hiasan utk tajuk n3 nih... hahaha..

Ckin Kembaq said...

ingatkan betul..hehe

Harith Iskandar said...

ni mesti xpuas hati sbb xsangkut ek..ekeke :p

Romeo Laut said...

Seronok tu dapat jumpa kawan lama.. Sibuk2 tengok blog awak, takde kerja. Hahah. kalau rajin, singgah.

HeNRieTTa JoSe said...

Rindu kawan lamer juga...huhuhu...

suzie rahman said...

@SAYA BUKAN SAMDOL ekekeke :)

suzie rahman said...

@M.I.Z W.A.W.A hahaha..bdk kapal lah.

suzie rahman said...

@kakyong hope fizo xmcm tu kn k.yong..hihi

suzie rahman said...

@Ckin Kembaq btul lh ni.hihi

suzie rahman said...

@Harith Iskandar mna taw ni..hihi

suzie rahman said...

@Romeo Laut tulh.mmg seronok.thx singgah

suzie rahman said...

@HeNRieTTa JoSe tulh..rindu sgt. klu dpt jmp yg sek rndh nya g bgs

Boni JLL3 said...

ada lebih kurang 53 tahun tu tak jumpa tu.. wow. lamanya..

hensem kalau poyo pun tak guna. tak ada ramai kawan. heh heh