Monday, December 10, 2012

Tasik banding I'm Coming

Assalamualaikum -- ♥

Selamat hari Isnin you alls, actually tajuk tu sepatutnya "Husband, I'm coming" sebab suzie pergi Tasik Banding, Perak last friday sebab nak melawat hubby suzie yang operasi kat sana. Setelah sebulan, baru berkesempatan melawat beliau. Sebab bukannya dekat, about 3-4 hours dari Kota Bharu, Kelantan. So, pergi sebab rindu di hati sudah tidak tertahan. I miss him damn much! Uwawawawa ;( Bagi yang tak tahu suzie baru je melangsungkan perkahwinan on October. Then ditinggalkan sebab hubby operasi :(. Takpelah, suzie anggap itu dugaan pertama kami setelah diijab kabulkan. Memang betul-betul mencabar apabila berjauhan... normally kami akan bergaduh,  maybe still belum serasi as husband and wife. And more than a month kami akan berjauhan :( I hope everything will be fine.. Insyallah~

Suzie pergi kat hubby dengan family, dah ala-ala cuti-cuti malaysia lak. Kami bermalam kat chalet yang berdekatan dengan jambatan.. Tempat tu sangat sweet, chalet yang terapung atas tasik. hihihihi.. Sound scary tapi very interesting and got new experince :) You alls bayangkan, bila bot lalu depan chalet kami.. chalet kami bergerak-gerak sebab air tasik beralun... Bangun pagi, buka jer pintu terhidang dengan Tasik indah yang kehijauan.. Panorama yang begitu indah, nyaman sangat. I just can say, "wow"! hahahaha :p 

Suzie takmo banyak type, lenguh... tengok jelah pic untuk tatapan you alls....


kat coridor chalet



Jambatan Tasik Banding..



Anak-anak buah dan suami


Buat kenangan :)

Kat kereta kebal depan kem Tasik Banding :p







Hati yang merindu,
Sue'Fie



6 madah berhelah:

boni kacak said...

wah...sebulan tak jumpa memang kuat perasaan rindu tu. apatah lagi baru lepas kahwin kan?hehehe

Harith Iskandar said...

wah wahhh bestnyer.lepas dendam nampak...ekekeke :p

Alinac Lover said...

salam.. lama x dtg sni~

suzie rahman said...

@boni kacak haaa taw xpe.. tuhan sj yg tahu. :(

suzie rahman said...

@Harith Iskandar ekeke yela..

suzie rahman said...

@Alinac Lover wslm... ahah. lama kn.